Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Не е можно да сме во вториот шешир,да не грешите.Па и ако е така нема врска и кога бевме во првиот испаѓавме понатаму,можеби вака ќе имаме повеќе среќа.
Зошто не е можно ? И лани требаше во вториот да бидеме, ама Милан и Севиља не играа лш па останавме во првиот.

Уште на почеток сакам да ја осетиме жештината и во групи со јаки да се паднеме! А не у групи да ми ги даде Стеауа и Бате, и следни Јунајтед! Уште на почеток со ептен жешки ми е мерак да се паднеме! Па да покажеме и ние дека имаме сила !!!

Уште на почеток сакам да ја осетиме жештината и во групи со јаки да се паднеме! А не у групи да ми ги даде Стеауа и Бате, и следни Јунајтед! Уште на почеток со ептен жешки ми е мерак да се паднеме! Па да покажеме и ние дека имаме сила !!!

Чек прво да направиме тим...а не со петарда да ја пречекуваат нашата сила :vozbud:

Според мене требаше да го задржиме поради 2 причини:Прво затоа шо постигна 2 гола со Мајорка и ни донесе титула по 4 години пауза, и второ затоа шо беше у добра форма, а сега од кога отиде у Атлетико не играше ни во првите 11, а сега мислам оти е у Бенфика на позајмица

Во Бенфика е ,само незнам како игра сега таму.Како и да е штета,во Арсенал играше феноменално

Oд последните 3 освоени титули во ЛШ, 2 пати сме биле во вториот шешир, така да ништо страшно :)

Името му почнуе на ‘Р‘, моментално се наоѓа во град кој започнува на ‘М‘ :)):kesa:
Многу тешко. Ако ја освојат утре манчестер титулата тогаш уште помалку имаме шанса. На мене не ми се верува роналдо да дојде. А инаку за кака имаме далеку многу подобри шанси да го донесеме. Савиола и Дренте сега на лето одма нека ги продадат, не ни требат такви играчи.

Многу тешко. Ако ја освојат утре манчестер титулата тогаш уште помалку имаме шанса. На мене не ми се верува роналдо да дојде. А инаку за кака имаме далеку многу подобри шанси да го донесеме. Савиола и Дренте сега на лето одма нека ги продадат, не ни требат такви играчи.

Не се ограничувајте бе :)

Рикардо - Милан
Рибери - Минхен

И тој вашиот за кој сите мислите дека реков :)

Не се ограничувајте бе :)

Рикардо - Милан
Рибери - Минхен

И тој вашиот за кој сите мислите дека реков :)
Последните 2 години нормално за кого помислуваме :) Не оти не го сакам рибери во реал туку ... :) тоа е тоа, речиси сите сакаме да го видеме роналдо во реал.

g0527.jpg

Е ај преведи нешо не разбирам шо пишува:)

Florentino Pérez presentará el martes a Pellegrini y el jueves a Kaká

José Ramón de la Morena adelantó este miércoles que Florentino Pérez ya tiene dos fechas señaladas en su calendario. La primera será el martes día dos de junio cuando presente al nuevo entrenador del Real Madrid que será Manuel Pellegrini, el hasta ahora técnico del Villarreal.
El jueves cuatro de junio presentará a su primer galáctico. Y el elegido es Kaká. El jugador del Milán será la primera estrella que llegue de la mano del nuevo proyecto de Florentino.
Florentino, antes de estas dos presentaciones, esta tarde en un hotel de Madrid presentará a su junta directiva. Por la noche, Pérez visitará los estudios de El Larguero donde será entrevistado por José Ramón de la Morena para conocer el proyecto del próximo presidente del Real Madrid.
El próximo lunes uno de junio, al ser el único candidato, Florentino Pérez será elegido nuevo presidente del club blanco

http://www.cadenaser.com/deportes/a...ni-jueves-kaka/serpro/20090528csrcsrdep_1/Tes

:vozbud:

Сега имаме поголеми шанси да го донесеме роналдо. Што ли мислеше кога загубија..
- Ќе видете вие сега, се враќам во шпанија поради одмазда, најмногу заради пујол :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom