Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Он не го негирал ова, а не ни го потврдил...што значи има вистина. И не е фотошоп.

Он не го негирал ова, а не ни го потврдил...што значи има вистина. И не е фотошоп.
Гути иначе е женет,нема што да потврдува и што да негира.Слика направна од некој што го мрзи,а ги има многу.

Ај ве молам нека остане темава за фудбал, а не за геј шпекулации или шо ти знам јас.

Епа кажи им го на каталонците тоа! И да е педер, му може некој нешто? Секој си има право на своја приватност...педер педер, јебига тоа е. Важно е еден од најдобрите во примера за пасови.

Епа кажи им го на каталонците тоа! И да е педер, му може некој нешто? Секој си има право на своја приватност...педер педер, јебига тоа е. Важно е еден од најдобрите во примера за пасови.

статистиките покажват дека е прв во Шпанија. не е еден од најдобрите туку најдобар е

Гути иначе е женет,нема што да потврдува и што да негира.Слика направна од некој што го мрзи,а ги има многу.

Oдамна не живее со сопругата , али за тоа дека е Геј, ваљда афера му вадат не е ни прв ни последен али за сликата на повеќе сајтови ја има не веруем странски весник монтажи да дава .

А што програма треба за да се гледаат од овде?

За Рома - Реал има линкови само за ТВ Антс и Сопкаст. Значи, или ТВ Антс или Сопкаст треба да имаш.

А да кажам за Гути, сликата ја имаше пред три дена на bild.de.
И само ќе кажам нешто Мурињо шо рече дури беше во Челзи, за тоа дека Тери се коцкал многу: Дури играчо дава максимум на теренот, ич не ме интересира шо прај надвор од него.“:toe:

А да кажам за Гути, сликата ја имаше пред три дена на bild.de.
И само ќе кажам нешто Мурињо шо рече дури беше во Челзи, за тоа дека Тери се коцкал многу: Дури играчо дава максимум на теренот, ич не ме интересира шо прај надвор од него.“:toe:

Еднаш ми текнува даде гол и му скокна на Зидан, нешто како Ибра на Манчини :vozbud:. Не верувам дека сликата е монтажа. Ама како и да е, се согласувам со тоа, треба да е добар на терен надвор што сака нека си прави. За в соблекувална нека му ја мислат соиграчите :vozbud:

Би требало да победиме, со оглед на тоа Рома и не се толку добар тим, малце ме нервира тоа што пред 1 недела победивме со 7-0, а сеа изгубивме 2-1, но сепак подобар тим сме. :)

Изгубивме 2-1.
Имаме гол на гости,тоа е добро.

Имавме полно шанси чиста (не)среќа шо не израмнивме.
Судијата како ме нервираше само свиреше за секој допир.Жолтиот за Диара за џабе,за Рамос за џабе чисто на топка ама ај...
Овие од Рома досадни само паѓаат да не може да се приближи играч до нив...

Си ју ат де Бернабеу.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom