Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Наместено беше ова. : )

местенка е шо промаши милито пенал

ова малце потсеќа на вердер. без бабич, собис, марк гонзалез и одонкор не тепаја. срамотаааа

местенка е шо промаши милито пенал

ова малце потсеќа на вердер. без бабич, собис, марк гонзалез и одонкор не тепаја. срамотаааа
a be im popustija da e pointeresni prvenstvovo.vaka ne bese nesto interesno se znaese deka real begat 8-9 boda pred barca i...:smir:

a be im popustija da e pointeresni prvenstvovo.vaka ne bese nesto interesno se znaese deka real begat 8-9 boda pred barca i...:smir:

мене баш не ми беше интересно лани во последната минута ко го освојфме првенството. 15-6 инфаркти преживеав во последните 10 натпревари

Бушитс.Ја реков ке ги згазиме коа го дадовме голот....сељаци упм.

Знаете што ме радува---тоа што ние имавме игра имавме полно шанси ама не постигнавме го---а Барса нема игра на среќа победија.Така да ние шо имаме игра ке тепаме секад ,а тие едвај шо сврзуваат еднаш двапари ке победат после ке паднат.

Не се тешите со тоа им попуштивме ова она. СРАМОТА!!!! Како може бе, ги тепаат Барса, Сарагоса итн, губат од Алмерија и Бетис. БРУКА! Толку ли беше тешка утакмицата бе, посебно што како што кажа Никола играле без главните играчи, и пак не тепаа? Јас не гледав бев на роденден...БРУКА!

За болката да биде поголема, само Реал ме заеба за 1.300 ден. :@:@:@

тешко нас против рома. ќе треба без Робињо, Шнајдер, Савиола, Марсело, Пепе, Метзелдер. Хајнце не се знај дали ке игра, а и Ван Нистелрој се опоравва од повреда, ама сигурно игра. цел тим да го имавме на располагање ке ти тепавме 4-0 или 5-0 :icon_lol: вака ќе треба на 1-0 да ојме. би требало поволен резултат да извајме ако играт Торес и Салгадо убо

Врзавме веќе два порази на гостински терен (Алмериа и Бетис), па колку и "слабо" да изиграме мислам дека не е можно пак да изгубиме.
Нерешено да изиграме во Рим е 'полна капа' , па после во Мадрид со Робињо и компанија тепаме сигурно!

Бушитс.Ја реков ке ги згазиме коа го дадовме голот....сељаци упм.

Знаете што ме радува---тоа што ние имавме игра имавме полно шанси ама не постигнавме го---а Барса нема игра на среќа победија.Така да ние шо имаме игра ке тепаме секад ,а тие едвај шо сврзуваат еднаш двапати ке победат после ке паднат.

Па тоа е и големината на големите клубови , играат лошо а победувааt ,нека ти текне и на Реал против Атлетико или Сарагоса , исти случај , Касиљас ги вадеше , типот ме остави без текст на тие два натпревара.

Што се однесува до Реал , ми се свиѓа моменталниот тим што го имаат пред Се средината , сметам дека Кака не им е потребен , потребно им е квалитетен десен бек , мислам дека таа позиција е и најслаба во тимот , со Бетис и двата гола паднаа ради Салгадо кој воопшто не ми се допаѓа како игра на таа позиција и не сваќам како издржа толку долго на истата, а Рамос иако е екстра на истата сепак се создава дупка во одбраната која Канаваро мн лошо ја покрива . Моја претоставка е дека во иднина ке се земе или Дани Алвез или некој друг звер на истата позиција ( Маикон шанса нема ) а на централните позиции би биле Пепе и Рамос и би имале една од најдобрите и најперспективни одбрани у светот ( Марсело , Пепе , Рамос , Дани Алвез оr someone else !??? , плус со Гаго kako DMC ) ,a Канаваро back to Italy со оглед дека тука е и Мецелдер.
И гад демит што се случува со централните играчи од обраната во Реал , Вудгејт дојде се повреди и не играше цела сезона , истото и со Мецелдер а и со Пепе , едноставно немате среќа на тие позиции а имате класа играчи .

А што се однесува за титулата , сеуште е мн рано , Реал треба да ја подобри играта во Одбраната и да не дозволува Касиљас да биде Man of the Match на натпреварите а Барса воопшто не е за потценување , сметам дека моралот им е мн подобрен по поразот на Реал и победата во последните моменти против Сарагоса , Ето им се враќа во добра форма така да ке биде мн интересно во Шпанија сезонава , 5 бода плус со меѓусебен дуел на Сантиаго Бернабе е одлична прилика за Нас неутралните навивачи :D .

После поразот од Малорка во купот се вратија со гол во прва минута со Атлетико Мадрид.После поразот од Алмерија се вратија со 7-0.Што сега хах....

Десен бек:Салгадо игра принудно.Рамос е супер за таму поради тоа беше продаден Сисињо зашто беше загарантиран Рамос за десен бек.

Канаваро се сложувам дека мнооогу киксира.Пепе и уше еден асален..не му го знам пулсот уште на Мецелдер каков му е дали ке го бива.
CDM-Гаго,Диара ке биде продаден налето мислам ја.
CAM.-Гути Баптиста вршат работа-Гранеро после.
Напад да си бираш има.Савиола уште е опвреден,Има уште Раул,РВН,Солдадо,Игуаин.
Крила имаме да полетаме.Одсвен десно крило се шушка Кварезма нешо ама ке видиме на лето.Ако земеме десно крило Робињо сакамд а игра напад.

Не се сложувам дека средината е добра во овој момент,Гути Баптиста и Снајд не покажаа никаква константност во играта за да се сметаат стандардни.Десен бек сега за сега имаме во Рамос,можеби другата сезона да се земе Дани Алвес или па централен дефанзивец,во зависност од тоа како Шустер го гледа Рамос.Салгадо не е крив за ниту еден гол,не би рекол дека ни Марсело е крив со оглед на неговата висина и предноста која ја има играчот што доаѓа од позади.Салгадо на вториот гол цело време го следеше играчот додека Гути и останатите го гледаа.

Хајнце е подготвен за утакмицава така да сигурно стартува.Исто и Руд

Gutipeder.jpg

Гути уловен во небрано...шпекулациите не биле за чабе, ги попедерчи сите во Реал овој. :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom