Бушитс.Ја реков ке ги згазиме коа го дадовме голот....сељаци упм.
Знаете што ме радува---тоа што ние имавме игра имавме полно шанси ама не постигнавме го---а Барса нема игра на среќа победија.Така да ние шо имаме игра ке тепаме секад ,а тие едвај шо сврзуваат еднаш двапати ке победат после ке паднат.
Па тоа е и големината на големите клубови , играат лошо а победувааt ,нека ти текне и на Реал против Атлетико или Сарагоса , исти случај , Касиљас ги вадеше , типот ме остави без текст на тие два натпревара.
Што се однесува до Реал , ми се свиѓа моменталниот тим што го имаат пред Се средината , сметам дека Кака не им е потребен , потребно им е квалитетен десен бек , мислам дека таа позиција е и најслаба во тимот , со Бетис и двата гола паднаа ради Салгадо кој воопшто не ми се допаѓа како игра на таа позиција и не сваќам како издржа толку долго на истата, а Рамос иако е екстра на истата сепак се создава дупка во одбраната која Канаваро мн лошо ја покрива . Моја претоставка е дека во иднина ке се земе или Дани Алвез или некој друг звер на истата позиција ( Маикон шанса нема ) а на централните позиции би биле Пепе и Рамос и би имале една од најдобрите и најперспективни одбрани у светот ( Марсело , Пепе , Рамос , Дани Алвез оr someone else !??? , плус со
Гаго kako DMC ) ,a Канаваро back to Italy со оглед дека тука е и Мецелдер.
И гад демит што се случува со централните играчи од обраната во Реал , Вудгејт дојде се повреди и не играше цела сезона , истото и со Мецелдер а и со Пепе , едноставно немате среќа на тие позиции а имате класа играчи .
А што се однесува за титулата , сеуште е мн рано , Реал треба да ја подобри играта во Одбраната и да не дозволува Касиљас да биде Man of the Match на натпреварите а Барса воопшто не е за потценување , сметам дека моралот им е мн подобрен по поразот на Реал и победата во последните моменти против Сарагоса , Ето им се враќа во добра форма така да ке биде мн интересно во Шпанија сезонава , 5 бода плус со меѓусебен дуел на Сантиаго Бернабе е одлична прилика за Нас неутралните навивачи

.