Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Итаљанци шо да праиш,Рамос нема да игра на следна утакмица,тоа е ептен лошо.Се надевам ќе се опорави Пепе и Хајнце ќе остане здрав

Ова ич не ми се свиѓа...двете екипи шо ги сакам Интер и Реал изгубија вечерва...али све че бити у реду,има реванши во Мадрид и на Меаца.Мора двете екипи да одат понатаму.

Задоволен сум многу од играта, посебно на Гаго и Робен. Робен изигра многу многу добро. Всушност сите беа ОДЛИЧНИ...само со Торес неможе, само на десна нога се мести и многу кочи акции. Ајде на Бернабе се надеваме на МНОООГУ подобар резултат од добрата игра.

Не го гледав натпреваров но спред статистиката шо ја видов сме биле многу понадмоќни. Мислам дека многу поефикасни ќе бидеме на Бернабе.

Само ме плаши тоа шо врзавме веќе 3 порази во низа на гостински терен.(Во мала криза сме или шо е:toe:?:nesum:)

Не го гледав натпреваров но спред статистиката шо ја видов сме биле многу понадмоќни. Мислам дека многу поефикасни ќе бидеме на Бернабе.

Само ме плаши тоа шо врзавме веќе 3 порази во низа на гостински терен.(Во мала криза сме или шо е:toe:?:nesum:)

Абе криза во играта нема.Многу надмоќно играме правиме шанси,може некоја криза во реализација ма ко ке се сетам на 7-0 не можам да го тврдам ни тоа.Ај склоп на случајности.:)

Ке ги поминеме овие бе сигурно добро шо дадовме гол на гости.:vozbud:

Ех, што паничите. Гол на гости злато вреди. Рано е за плачење.
Бидејќи не ја гледав утакмицата, ќе ве замолам за една кратка анализа на натпреварот.

Ех, што паничите. Гол на гости злато вреди. Рано е за плачење.
Бидејќи не ја гледав утакмицата, ќе ве замолам за една кратка анализа на натпреварот.
Иди на гол:baeh: Ај можда утре неможам денес,да средам импресии и слично.Ако може некој друг слободно

на гоал.цом пиши дека исколиле навивач на Реал пред стадион. да му ја ебам мамицата впичка на сите романисти, кој ке от на Бернабеу еден жив да не излези

real roma na penali ke igrat ne znam nesto natamu me vleci real etim koj dava ama i prima golovi roma go ima toti mansini ne znam probnoziram identicen epilog samo vo polza na real

A be neli se sekavas lani koga igraa so Man United prvata, imase nemiri. Posle gi nacekaa pred Old Trafford i gi sinuvaa od majne. Izgleda na navivacive od Roma vo krvta im e da pravat problemi.
Nie gi tepavme pred stadion ama pogolem kotek imase na terenot:helou:

ajde be,gol nagosti e golem + vo nokaut fazata.sega i so 1-0 ste vo slednata faza.

шо кур со гол на гости???? требаше да победиме!!!! ако глеал некој неутрален шо не се разбира толку во фудбал, би помислил дека Реал играја дома а Рома на гости според прикажаното

Итаљанци шо да праиш,Рамос нема да игра на следна утакмица,тоа е ептен лошо.Се надевам ќе се опорави Пепе и Хајнце ќе остане здрав

Не ми е јасно нешто? Сменети се правилата или што? Колку што знам до лани се бришеа картоните од фазата по групи, а сега на Рамос му се рачунаше картонот. Стварно незнам зошто така.

шо кур со гол на гости???? требаше да победиме!!!! ако глеал некој неутрален шо не се разбира толку во фудбал, би помислил дека Реал играја дома а Рома на гости според прикажаното

Потполно си во право! Стварно неможам да ги сфатам Рома, играа дома...имаа резултат 2-1, и место да гледаат да зголемат...тие од последните 20 мин, 7-8 мин легаа на терен. Неможев никако да ги сфатам. И судијата беше КАТАСТРОФА, во секоја смисла на зборот. За секој контакт судеше фаул...стварно незнам што му беше филмот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom