Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа...Касиљас како и обично ги спасува....

А за Хајнце ептен ми е криво...ке паузира месец и пол....штета...
И Канаваро има повреда,интересно ќе биде со Мајорка ако Мецелдер не закрепне.Изгледа ќе треба да се користат играчи од б тимот

И Канаваро има повреда,интересно ќе биде со Мајорка ако Мецелдер не закрепне.Изгледа ќе треба да се користат играчи од б тимот

Салгадо----Рамос----Торес----Марсело

пс зошто му дале црвен на докторо на зарагоса бе?

Салгадо----Рамос----Торес----Марсело

пс зошто му дале црвен на докторо на зарагоса бе?
рамос доби жут сеа,значи нема право да игра со Мајорка,Торес не верувам дека би го ставил централен штопер,значи пепе и мецелдер ако оздрави,ќе видиме...

рамос доби жут сеа,значи нема право да игра со Мајорка,Торес не верувам дека би го ставил централен штопер,значи пепе и мецелдер ако оздрави,ќе видиме...

па јебига. не можи да земат играч од кастиља или треба предходно да е регистриран.ако можи:

Салгадо----Скорч-----Торес-----Марсело

ко се повреди Хајнце на негово место на средина го кладоја Торес. можи и таму да игра. и лани на некој натпревар бефме во криза па Торес го кладоја централен

Па ова е куп,башка и сеа можат да се регистрираат играчи,а сеа рамос отиде централен а торес играше десен бек.Рачунај го и Пепе пошо дефинитивно е спремен за мечот со Мајорка

до кога бе со ваква игра поени ќе земате, ццц
а на касиљас нозете да му ги бацувате

Дааа?! А Фарса многу подобро играше против Мајорка и заслужено ги зеде 3-те бода нели?! Ај бе иди шетај...победа си е победа. Незнам како не ви е срам да отворите уста после тоа што ви се случи пред 2 недели.

BTW...тешки проблеми во одбраната имаме. Пепе ако се врати, добро ќе биде. На Рамос сигурно му беше ова 5-ти жут? Дека јас го гледав само првото полувреме и морав да идем. А со Метцелдер незнам што е работата, човекот како што знам нема повреда, а сепак не е ни на клупата!

Abe real e dobar tim ali prait mnogu kiksevi im ne m preporacuvam toa na dobrite tehnicari vo Real kako so se:Van Nistelroy Raul...

Момци а во задната линија на Реал следниов меч Шустер не ги планира услугите на онаа младото Дренте....? Или пак е повреден....

Момци а во задната линија на Реал следниов меч Шустер не ги планира услугите на онаа младото Дренте....? Или пак е повреден....

na pozicija lev bek igra Marcelo. na Drenthe omilena pozicija mu e levo krilo a mozi da igra i lef bek ama Shuster pojke go saka Marcelo taka da...

neka go klat Schorch centralen. sojma da izgubime? 7 boda sme pred barcelona. moj predlog ako ne se vrati Pepe

salgado----Scorch----Hainze-----Marcelo

Секако нема што да се загуби али.... Хаинце ке може да игра на мечот против Мајорка... не можеше да продолжи против Сарагоса....

Хајнце се повредил...2месеца мислам аут ке биде.

И да, кој викаше дека Пујол си ја обричил главата ?:)

Дааа?! А Фарса многу подобро играше против Мајорка и заслужено ги зеде 3-те бода нели?! Ај бе иди шетај...победа си е победа. Незнам како не ви е срам да отворите уста после тоа што ви се случи пред 2 недели.

BTW...тешки проблеми во одбраната имаме. Пепе ако се врати, добро ќе биде. На Рамос сигурно му беше ова 5-ти жут? Дека јас го гледав само првото полувреме и морав да идем. А со Метцелдер незнам што е работата, човекот како што знам нема повреда, а сепак не е ни на клупата!
Мислам дека му е десети жут,не петти.Овој жут мислам го доби намерно,за да не го добие со Леванте и да неможе да настапи со Патетико.Многу наивно изгледаше коа го доби

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom