Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud: lelele od kaj da pocnam
do sega pisev na forumon od idividi i mnogu se razocarav deka bese katastrofa i samo jas bev za real madrid a ova e nesto dr. gledam ovdeka ima i tema Real Madrid fans ova go sakam
1.Da kazam 2-3 zbora za natprevarot so Barselona
-Bravo za Real Madrid takva zvrsta igra do sega nemam videno deka imaat prikazano i zasluzeno si gi dobija 3 boda.
-Barselona ne se ima ponizeno taka dolgo vreme ama iskreno i vreme i bese i se znae od kogo od najdobrite
2.Kasiljas uste sega da vi kazam deka ke bide proglasen za najdobar golman vo 2007/2008 na posledniov natrevar bese ..... ludilo ko na spid da bese :tv:
3.Sakam da gi pozdravam site sto se za Barsa i da im kazam da ne se nadevaat za titula ovaa godina poso se stori od Barsa...vo narednive 2 godini

pozdrav i se nadevam deka ke me podrzite kako nov clen....
p.s REAL MADRID
KakaRobinho-753478.jpg

Изгледа дека Реал ќе излези како победник на аукцијата за французинот Керим Бензема. Последната понуда на Манчестер беше 30, но денеска Реал отиде чекор понатаму 35 милиони евра за вундеркидот на Лион.

Навистина вреди за секое евро, многу добра инвестиција ќе биди. Добро ќе биди ако оди во Реал, ќе има супер третман и уште повеќе ќе може да напредува како играч. Веќе е одличен и стандарден, кој знае во каков играч може да израсне за три-четири сезони. Плукнат е на Беркамп, плукнат.

ма каков Карим Везанема. само се расфрлат со пари. хигуаин ке му сврти два броја ИМА да го НЕМА:) . доволно иаме напаѓачи. треба пари за роналдо да бериме

Изгледа дека Реал ќе излези како победник на аукцијата за французинот Керим Бензема. Последната понуда на Манчестер беше 30, но денеска Реал отиде чекор понатаму 35 милиони евра за вундеркидот на Лион.

Навистина вреди за секое евро, многу добра инвестиција ќе биди. Добро ќе биди ако оди во Реал, ќе има супер третман и уште повеќе ќе може да напредува како играч. Веќе е одличен и стандарден, кој знае во каков играч може да израсне за три-четири сезони. Плукнат е на Беркамп, плукнат.
Линк?Бензема и Игуаин се различен тип на напаѓачи така да има место за двајцата,за во иднина најдобриот млад напаѓачки тандем :vozbud:Мене Бензема ме потсеќа многу на Роналдо(бразилецот)во неговите движења,начинот на кој постигнува голови и то...

O.L. striker Karim Benzema seems very close to Real Madrid. The spanish club, who is ready to offer 35 million Euros, could in fact overtake Manchester United, who had previously made a 30 million offer, in the auction for the french player.

Il Real Madrid ha capito che il Milan non molla e si и arreso definitivamente sul fronte Kakа. Ora il grande sogno di mercato del presidente Calderon и diventato quello di strappare al Manchester United il portoghese Cristiano Ronaldo, ma anche in questo caso la strada sembra in salita. Un altro giocatore nel mirino del club spagnolo in vista della prossima stagione и Karim Benzema. Secondo il quotidiano Sport, il Real Madrid lo avrebbe giа chiesto al Lione e sarebbe disposto ad offrire 35 milioni di euro per l'attaccante francese che piace anche al Milan.

Изволте.

Што велиш на ова:
Benzema To Milan: Come And Get Me :pipi:

Миланез, што велиш за ова: Не спамирај по сите можни теми ебате, бетер од М-Експрес си напраен. Прекардаши и дара и мера ебате, смири се тро.

Иначе кој го прашува Бензема кај сака да игра, кој ќе плати најмногу ќе го земе и крај.

so ovie igraci utre suster ke i se sprotistavi na majorka

Goalkeepers: Dudek and Codina.
Defenders: Ramos, Pepe, Salgado, Marcelo, and Torres.
Midfielders: Guti, Gago, Balboa, Sneijder, and Drenthe.
Forwards:Higuain, Saviola, Robinho, and Raul.

-----------------Dudek-------------------
Torres-----Pepe---------Ramos-----Marcelo
------------Gago-------Guti---------------
-------Balboa-------------------Drenthe----
--------------Saviola-----Higuain----------

ма каков Карим Везанема. само се расфрлат со пари. хигуаин ке му сврти два броја ИМА да го НЕМА:) . доволно иаме напаѓачи. треба пари за роналдо да бериме

Брат ја стварно не те сфаќам тебе! Бензема не бил добар за во Реал а? А и за ова дека Игуаин бил подобар :toe:...не знам што да кажам. Иван добро кажа, како прво не играат на иста позиција...а како второ Бензема е далеку поталентиран. За 2-3 год ќе биде машина (како да не е сега)! Добра инвестиција ќе биде во него!

Брат ја стварно не те сфаќам тебе! Бензема не бил добар за во Реал а? А и за ова дека Игуаин бил подобар :toe:...не знам што да кажам. Иван добро кажа, како прво не играат на иста позиција...а како второ Бензема е далеку поталентиран. За 2-3 год ќе биде машина (како да не е сега)! Добра инвестиција ќе биде во него!

Бензема е одлична инвестиција, само Лион нема да го пушти за помалку од 35-40 милиони евра, то е проблемот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom