Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
GOoooooooollllll 1:0 RVN kakov dribling na robinho centarsut i golooll.
nemame nikakva igra poveke sansi imaa zaragosa no nie vodime,ama ima vreme uste
Edit:2:0 Robinho dzverot toe masini

Нека е жив и здрав Касиљас. Денес не заслуживте победа ама тоа е фудбал. Честито:smir:

до кога бе со ваква игра поени ќе земате, ццц
а на касиљас нозете да му ги бацувате

Cestita neka ni e pobedata..Dostae pobeda od 2:0 nemavme kiznaj kakva igra no rutiski pobedivme,tie imaa mnogu sansi no tuka e CASILIAS!!!

Ај честито победа и 3 бода, повторно бегате 7 на Барса.
Касиљас да не беше со своите одбрани, ќе беше друга приказна.. ѕвер е човекот!

hmmm... Fenomenalno izdanie na Casillas Bravos za nego a i vo poslednite 20min i robinho se Povampiri Sepak YEEEAH!!! win 3 boda lap :)

Смешно,жал ми е за Хајнце,стварно несреќен е,лоша игра али добро е што го иаме Касиљас на голот.Големите клубови некогаш и така победуваат,две добри шанси два гола,Робињо блесна и тоа е тоа.Само да се одржува оваа предност од 7 бода и се е добро.

Честито нека ви е победата и искрено го имате најдобриот голман на светов... па вистинска мачка е... не знае за доста... секоја му ЧЕСТ..
Поздрав момци

Додека не заврши сезонава и додека не ја освоиме титулата у лигата. Па за другата сезона ќе видиме какви ќе се планови, можда пак вака ќе играме.. :)

Нумеро Уно Касиљас, мајстор е чоекот нема што... Се живо брани!

Победа нормално, ги победивме, сепак малце ме неривраше кога од 16-ник ја враќаа топката дури до голман, и тоа им се случи 2 пати, но сепак напаѓачкиот тим работаше усогласено, па ги победивме.
Реал Мадрид - Сарагоса 2-0
Двата гола.

Честито победа...Касиљас како и обично ги спасува....

А за Хајнце ептен ми е криво...ке паузира месец и пол....штета...

Не го гледав натпреварот.. викате немал реал игра ова она.. па шо има тоа врска.. најважна е победата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom