Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
na pozicija lev bek igra Marcelo. na Drenthe omilena pozicija mu e levo krilo a mozi da igra i lef bek ama Shuster pojke go saka Marcelo taka da...

neka go klat Schorch centralen. sojma da izgubime? 7 boda sme pred barcelona. moj predlog ako ne se vrati Pepe

salgado----Scorch----Hainze-----Marcelo
Абе у куп играме со Мајорка,после играме лига со Леванте.

i so ako ni bidi slaba odbranata :) diarra nema da gi ostaj da pomina :) hehe ce ja tepame sekako

Мислам дека му е десети жут,не петти.Овој жут мислам го доби намерно,за да не го добие со Леванте и да неможе да настапи со Патетико.Многу наивно изгледаше коа го доби

Погрешно ме сфати :) Знам дека му е 10-ти, еднаш паузираше, него сакав да кажам 5-ти зошто на 5 се паузира. Нема врска, важно се разбравме :)

Погрешно ме сфати :) Знам дека му е 10-ти, еднаш паузираше, него сакав да кажам 5-ти зошто на 5 се паузира. Нема врска, важно се разбравме :)
Наместо на мечот со Мајорка суспендиран е на мечот со Леванте.Значи со Мајорка ќе игра

Подобро е така, со Леванте очекувам сигурна победа...само да не ги потценат, зошто знаеме што им се деси со Ваљадолид и Мурсија, 4 златни бода им побегнаа. А со Мајорка ќе биде тешко!

Со ниеден тим не е лесно,посебно кога играме со посалби малце тешко ни оди,башка со Мајорка куп и не ми е така гајле,посигурно ќе ми беше да го иаме Рамос за дуелот со Леванте.Енивеј добро би било Канаваро да биде фит за тој меч

el mundo deportivo se NENORMALNI (katalonci se btw). pisi na internet vo edna statija deka "Iker e dobar igrac ISTO KAKO I valdes". patetichni se, nema sho

"...¿Si es el mejor del mundo? Bueno, cada país pone al suyo. Casillas es un gran jugador, como lo es Valdés. Recuerdo que en mi época, en Rusia decían que el mejor del mundo era Yashin, y en Brasil decían que el mejor era Ramallets..."

:tapp: :tapp: :tapp:

pozdrav od RVN do putalona. 7 POENI!!!!

ruudcortedemangasbm6.jpg

Не стварно? За кого беше наменето ова од Руд? После постигнувањето на голот, се радуваше со Робињо...и кога тргна кон центарот се сврте кон ложата и го покажа ова. Може да добие казна за ова, се сеќавате тоа копилето ван Бомел во ЛШ против Реал...тоа беше наменето за наавивачите на Реал, а ова стварно незнам кон кого беше!

наменето за душманите беше :icon_bigg . тој вели за никој не беше, мене ми се чини дека од ногу радост и емоции почна поздрави и честитки да дели

el mundo deportivo se NENORMALNI (katalonci se btw). pisi na internet vo edna statija deka "Iker e dobar igrac ISTO KAKO I valdes". patetichni se, nema sho

"...¿Si es el mejor del mundo? Bueno, cada país pone al suyo. Casillas es un gran jugador, como lo es Valdés. Recuerdo que en mi época, en Rusia decían que el mejor del mundo era Yashin, y en Brasil decían que el mejor era Ramallets..."

:tapp: :tapp: :tapp:

pozdrav od RVN do putalona. 7 POENI!!!!

ruudcortedemangasbm6.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
samo mozat da sonuva deka valdez e isto dobar kako nasiot CASILLAS

se znae koj e broj 1 vo svetot CASILLAS
:toe::toe::toe:

Он вика за никој не е,али сигурен сум дека е за некој,можда за некој новинар што го мучел предтоа,за бифшата девојка,не се знае :)

За Kалдерон/Мијатович што не му даваат плата...кузнае.:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom