Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
лееееееееее упм, губеше од Getafe ( Хетафе ) на свој терен, ама од пенал сега изедначи, се испотив дур шутна, з'ш на лифче го имам за 700 денари, само уште ова и Boca Juniors ми требет, не се многу пари, ама кој ти ги дават. :)

вечер реал тепа 1-2
капело е сељак.заслужено изгубиа.го става емерсон ејјјјјјјјјјј.боље да ни дадеа 3 барем да не се надевав да не си трошев години од животот

Жалам шо немате врска

epa jebi ga kapelo samo za eden penal se dogovoril so sudijata... sramota penalot:nenene:

ali na kraj pravdata e zadovolena :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ivan1real напиша:
вечер реал тепа 1-2
капело е сељак.заслужено изгубиа.го става емерсон ејјјјјјјјјјј.боље да ни дадеа 3 барем да не се надевав да не си трошев години од животот

lele Real :zver:

Baern gi pikna Real u dzeb. Go go go 10sec Goooool! Karlos :zver:

Samo Casilas im vredi na Real...

ako izgubija, valjda nema da izgubat i od Barcelona.......aaaaaaaa nema :)

ај забришете се,имате гомна на лицето.реал ќе ја тепа барса

Abe navivaci na real sto napravija so baern.Da ne izgubija slucajno so najbrziot gol vo istorijata na liga na sampioni

ајмо реал дома, си изгубија од Баерн, нека си губат сега и во Шпанско Првенство. А, уствари шо тим имаат овие од Реал, ја незнам со кого мисли Капело да игра, единствено Робињо прави некоја тактика, ама нема со кого да ја реализира, а и така ќе си се врати тој во Јужна Америка. :)

ZIKS напиша:
ајмо реал дома, си изгубија од Баерн, нека си губат сега и во Шпанско Првенство. А, уствари шо тим имаат овие од Реал, ја незнам со кого мисли Капело да игра, единствено Робињо прави некоја тактика, ама нема со кого да ја реализира, а и така ќе си се врати тој во Јужна Америка. :)

Шо збориш бе ти...јес да немаа некоа игра, не прикажуаа некои резултати, али не е за џабе The Best Club 20th Century..
Све ќе се среди у таборот...Ваква маркетиншка заебанција му требаше на Real за да се среди финансиски, епа сеа, со тоа ида и овие заебанции, како слаби резултати, никакви игри итд итд итд.
cU
:salut:

ZIKS напиша:
смешно,од кај ги читаш информацииве од шпиц??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom