Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прејако е дека прво го гледа Окампос и му мавта со раката да стане и дека нема фаул, се врти, гледа дека се отвара контра и ја прекинува играта.
Најјако е што не ја прекина играта поради фаул, туку поради повреда на играч.
Се надевам дека на Ел Класико ќе стартува Хоселу пред Родриго и Начо пред Алаба.
Алаба беше криминален денеска, а и општо доста му е опадната формата.
Фората е дека ако прекинеше поради фаул голот ќе се признаеше, вака за индирект курац, нема уште правило
Колку ми се идиоти, толку и ми се смешни ЛаЛига колку се само иновативни.
Овој ко прво фаца немаше за судија вчера. Од нафталин го извадија за текмава. Прејако.
Со прво водство, уште 2 комада мин. не им бегаа на Севиља. Ќе се отвореа ко паштети. Али јбг
Славата ја украде Белингам, меѓутоа утакмицата ја смени Камавинга.Maмицу му, никаде го немаше на терен до пред првиот гол. Одлика на класа играчи, да решаваат утакмици со потег и кога се невидливи на терен. Винисиус, мајко мила, пљукнат Рашфорд наш. Мек во дуели, трчи, падни, изгуби топка, со се топка директно во играч, карај се со судии до тревокосачи, и се од почеток. Би го задавил на терен, да сум му соиграч. Какво незалагање само.
Не знам зашто бараш од мене да ти го одговорам ова прашање.@ob1 Се разјасни ли ситуацијата околу Мбапе, се знае ли нешто?
Па дека пиша летоска не се знае што сака самиот Мбапе. Сега читам мајка му изјавува сами за Милан навивал како мал, може и таму да заврши.Не знам зашто бараш од мене да ти го одговорам ова прашање.