La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Maмицу му, никаде го немаше на терен до пред првиот гол. Одлика на класа играчи, да решаваат утакмици со потег и кога се невидливи на терен. Винисиус, мајко мила, пљукнат Рашфорд наш. Мек во дуели, трчи, падни, изгуби топка, со се топка директно во играч, карај се со судии до тревокосачи, и се од почеток. Би го задавил на терен, да сум му соиграч. Какво незалагање само.

Зошто плака златното момче

И да, мора да се признае дека ова беше едно од најдобрите одсудени ЕлКласика во последните неколку години, речиси без грешка.

Да знаеш дека и нас не нервира.
Мене ми чудно како Реал како еден од најдобрите клубови не земе да работи со него и психолог, фудбалски талентиран а однесување у минус.
Изгледа некаде ни психологија не помага :D
Малку е касно на 23 години некој да го учиш на основна културна и начин на однесување.

Од натпревар во натпревар докажува дека нападите кон него не се затоа што е црн.

Леле која брука е судијата :ROFLMAO: Па дали е ова реално

Последниве 9 екипи у задњиве 5 кола имаат вкупно 1 победа. Последниве 4 утакмици ниедна екипа не знае за победа.

Битно Чоло вечерва ја издвојува 14 победа по ред на домашен терен, поминувајќи го рекордот од 2013 година :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom