Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Знајме дека испаднаа вести демек Перез бил бесен поради перформансот на Реал во првиот натпревар против ПСЖ, а не верувам и сега да е задоволен. Ова сега е повеќе водење на бош муабет, али ајде. Да речиме при евентуално испуштање на Анџелоти, иако не верувам тоа да се случе, мислам дека ќе го остават и за следната сезона барем за одреден период, кој мислите дека би бил најдобрата опција за нов менаџер?

Анчелоти фала ти што не потсети како е да се губи на Бернабе од Барса, се надевам ќе се изгубиш што е можно поскоро од Мадрид.

Де бре исто ко од Кадиз да сме изгубиле, шо толку плачете не знам.

Знајме дека испаднаа вести демек Перез бил бесен поради перформансот на Реал во првиот натпревар против ПСЖ, а не верувам и сега да е задоволен. Ова сега е повеќе водење на бош муабет, али ајде. Да речиме при евентуално испуштање на Анџелоти, иако не верувам тоа да се случе, мислам дека ќе го остават и за следната сезона барем за одреден период, кој мислите дека би бил најдобрата опција за нов менаџер?
Раул

Им пуштија водичка малку да мислат дека напредувале, 12 поени беа пред да дојде Чави...земаа неколку добри играчи и после поразот пак е 12 разлика, Чика Перез го сака и Халанд летово.
Ваква криминална одбрана тешко пак да видиме сезонава.

Им пуштија водичка малку да мислат дека напредувале, 12 поени беа пред да дојде Чави...земаа неколку добри играчи и после поразот пак е 12 разлика, Чика Перез го сака и Халанд летово.
Ваква криминална одбрана тешко пак да видиме сезонава.
Проблемот е на кој начин изгубија, дозволија отпадоци од премиер лигата да изгледаат како прајм Меси, Нејмар и Суарез, оној Ерик Гарсија што и во Осасуна не би го земале синоќа изгледаше како најдобриот дефанзивец у свет.

И се е тоа само поради тактиката на Анчелоти. Каков натпревар одиграа пред само 10 дена против ПСЖ, и тогаш можевме да изгубиме слично како и синоќа ама барем уште од почетокот се гледаше дека имаат некаков план. Со Барса трчаа само како муви без глави. Кога го видов Модрич како се уфрла на лажна деветка накај 10та минута се ми беше јасно.

Ла Лига би требало да ја освоиме но после она синоќа не сум уверен дека Анчелоти е вистинскиот тренер за овој тим.

Проблемот е на кој начин изгубија, дозволија отпадоци од премиер лигата да изгледаат како прајм Меси, Нејмар и Суарез, оној Ерик Гарсија што и во Осасуна не би го земале синоќа изгледаше како најдобриот дефанзивец у свет.

И се е тоа само поради тактиката на Анчелоти. Каков натпревар одиграа пред само 10 дена против ПСЖ, и тогаш можевме да изгубиме слично како и синоќа ама барем уште од почетокот се гледаше дека имаат некаков план. Со Барса трчаа само како муви без глави. Кога го видов Модрич како се уфрла на лажна деветка накај 10та минута се ми беше јасно.

Ла Лига би требало да ја освоиме но после она синоќа не сум уверен дека Анчелоти е вистинскиот тренер за овој тим.
Си пробуваше стариот формации и тоа е, чист негов пораз, игра без 9ка и се падна у вода.
Винчини сам на крило нема на кој да ја даде а пошто нема никој у 16 сите на него му идеа, тоа е.
Ја да сум Јович ќе лажирам повреда после овој натпревар и на лето правец Германија после вакво ебење од босот.

Можеше да игра 4-3-3, формација што ја игра цела сезона. Винисиус - Јовиќ Бејл/Азар. Јовиќ изигра одлични утакмици на есен кога беше повреден Бензема. Азар е класи бољи игра од Родриго. Нема да ми беше криво и 10-0 да изгубевме (а можевме, среќа Куртоа е на гол) отколку што од полуиграчи како Гарсија и Обамејанг направија ѕвезди.

Можеше да игра 4-3-3, формација што ја игра цела сезона. Винисиус - Јовиќ Бејл/Азар. Јовиќ изигра одлични утакмици на есен кога беше повреден Бензема. Азар е класи бољи игра од Родриго. Нема да ми беше криво и 10-0 да изгубевме (а можевме, среќа Куртоа е на гол) отколку што од полуиграчи како Гарсија и Обамејанг направија ѕвезди.
Немаше да изгубиме, тоа е иронијата.
Да не се повредеа Бензема и Менди, Анчелоти ќе си ја играше неговата формација и во најлош случај немаше да изгубиме.
Меѓутоа му се повредија единствените играчи каде што нема замена, и ова не е дека нема замена за нивните позиции туку дека не им верува на играчите од клупа.
Епа кога ќе смениш формација на Класико и пола од играчите појма нема да имаат што да играат, се случува шамарање.

Да не бидам сфатен погрешно, не сакам ништо да им одземам на Барса и Чави, поготово на Чави.
Чудо направи од екипава сезонава и 12те натпревари без пораз не се случајност.
Али пристапов на Анчелоти направи да изгледа како second coming на Пеп и Меси, Нејмар и Суарез.

Епа изгледа ќе а добииме одмаздата коа а бараме за оноа лани шо ни се деси против Челзи. Сепак, има уште 90 минути на Бернабеу, се надевам момците нема да испаднат лабаво па да ни се десе сценарио како оноа на Барселона каде шо редовно и правеа камбек 3 години по ред.

За мене разочарувачко прво полувреме.
Автоматски споено мислење:

Ае наздравје бричење.. мислеа 5 гола водат а не 2

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom