Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
15948831120932.jpg

Дајте линк

Ако ни земеше Барса титула со Фати и Рики ќе требаше да го распуштиме клубот комплетно. [emoji16]

Честито нека е, со ваква летаргична Барса мислам дека следи доминација во Шпанија во наредните неколку години.

Честито титула и во фан клуб.

После сезонава дефинитивно ми се смени мислењето за Рамос комплетно, колку и да сум бил дете незрело и сум го мрзел без да размислувам сега барем можам да кажам дека тоа што Рамос го давал и ке го дава за клубов така Пике неможе ни имагинарно да смисли а не па да даде додуша и срамота ми е да ги споредам веќе. Ваков таков 200% дава.

И ненормално браво за Зидан како ги спремил после паузава, секоја утакмица финале... Стварно браво.

Видео од дриблингот на Винициус за поништениот гол? Идиотите не дадоа снимка...или па не ја видов.. :D

ТИТУЛААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

:coffee:

Рамос и Карим у топ3 за златната моментално, а?
Рамос посебно, игра како 22-23 годишњак,спремен е ко БИК,а и со умо е добар у последно време..алал вера, прав капитен...
Тоа е капитен, а не миротворецот Икер коа гледаше само да се умилка на каталонските колеги(на страна фудбалски квалитети)

БРАВО за дечките, направија потег за паметење, после корона 10(11) победи заредом на 3 дена играње е и ТЕ како за пофалба...Зидан исто, го пцуевме , го пцуеме, ама изгледа знае келавицата како и шо треба..

Леле, имам еднога Кумановца на фејсбук, док беше Барса прва у поголем дел од сезону, крокодилски слзе ронеше дека федерација сакала Барса Шампион да биде и дека судие судиле против Реал.

Честито титулче!

3afb3d0c63f5c33fe5015607701da399.jpg

name a more iconic midfielder trio, i'll wait

Дизел тракторот од лани со Лопатарот и Солари, годинава постана мерџо :)
И после нека каже некој сме имале боље тренер од Зизу, ги врати у живот отпишаниве.
Ми текнува на лани муабетите овде тој тој тој треба да си оди, презаситени се, стари се, меџутоа ни се деси Зизу :icon_lol:

Да не го тупиме и да филозофираме сеа, ама мислам најбитен е моментот со Зизу што играчиве му го имаат респектот како фудбалски гение и сакаат да му се докажат дека знаат да играат фудбал (боље и од него), мислам дека тој им е личниот однос спрема него секој ден на тренинзите и утакмиците.
Пошто сум имал такви моменти и знам како е кога те глеа некој што му го имаш респектот и вадиш поише од тебе за да му се докажеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom