Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Асенсио големо дупе се направил од ко почна да игра прв состав..

Па и овој судијава ајван не суди чист пенал при игра со рака, она на Касемиро го досуди кај што играчот се лупна у него. Добро се бранат овие, Мариано треба на вакви утакмици.

CR7 prodolzuva da busi i na 33 godiniiiii:vozbud::vozbud::vozbud: Ups, ova bil Tele Boy?!...WTF??? o_O Toa e toa sto go doceka Benz konecno da pravi so topkata sto saka i kako saka sega koga go nema GLAVNIOT da ceka i site da mu ja davaat/nafrluvaat na nego. Ovoj decko sezonata kje ni bide Top 3 glaven fudbaler vo timot, a mozebi i glavinot??:eek:

EPA DRAGI DAMI I GOSPODO ZAL MI E STO NAJHEJTANIOT FUDBALER VO TIMOT RESIL DA POKAZE KOJ E I STO E.(n)

BENZ TELE BOY (FANS OF MACEDONIA LIKE THAT):masa:

Незнам која курва изиграва Рамос со пеналите, дали нов договор има со секој даден гол по милионче. Пичка скапана не му даде да дај хет. Незнам шо се замислува, ко влезе Иско едно 5мин играше ЦМ и го оставаше сам Варан. И станати сме ко Барса, примаме глупи голови, глупи стартови, глупи. Касемиро е за на клупа печен, изгледа се прегреа две сезони. Мојо 3утак 4голови во Ла. Лани 5 имаше цела сезона. :bravobe:

Најверојатно до крај на сезона Бензема ќе ви стане 6ти најдобар стрелец на сите времиња.

Ако даде околу 50 гола до крај на неговата кариера ќе го надмине Пушкаш.

Ја мислам Бензема е единствен играч у свет што има вакви успеси а е претерано хејтан од фановите на екипата :D

Тука негде со Руни последната сезона во Јунајтед е :D

Па и овој судијава ајван не суди чист пенал при игра со рака, она на Касемиро го досуди кај што играчот се лупна у него. Добро се бранат овие, Мариано треба на вакви утакмици.
Ako prodolzi vaka Benz, Mariano nema da vidi bel den i uste poretko kje igra odkolku Morata sto igrase.[DOUBLEPOST=1535881083][/DOUBLEPOST]_3AM9900Thumb.jpg[DOUBLEPOST=1535881841][/DOUBLEPOST]
@zmej gorjanin

Последно уредено од модератор:
Над Винисиус денес за 40 минути 8 фаули. Исто даде и 2 гола.
Да беа втора лига океј, ама вака никако не би го ставал да игра со Кастиља, го отепаа од мавање овие комплексашиве од патетико.

Последно уредено од модератор:
Распоред за Септември....мора да се добијат сите, не прифаќам ни нерешено..:D

40684864_2103490419681745_6770359641076400128_o.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom