Ке се радувам во ЛШ да играме co Jувентус и да ги туриме во на кучето газат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тебе ти е криво... ќе нема кој да хејташ цела сезона, ќе ти опадне бројката на постовите за 98%
Треба шампањ да се отвара, еј!![]()
Не зезај другар, ко јас сега да почнам да го хејтам Буфон што отиде во ПСЖ, многу има придонесено човеков за РеалБоље да не хејтам, ќе искочи дека хејтам од табиет, а никој не ми верува дека искрено не ја трпев примадоната.Добро, хејтот кон неа ќе ми фали.
Али тука е увек фан клуб Јувентус, нив ќе им се истурам.
![]()
на ЕлНињо тоа му е фејк профилот за да си ја прави интересна..Не зезај другар, ко јас сега да почнам да го хејтам Буфон што отиде во ПСЖ, многу има придонесено човеков за Реал![]()
Poslednite 12 god Ronaldo i Messi vladeat vo fudbalot i se najdobri, a i nikoj ne uspea da im se priblizi nitu da gji zameni do sega. Ronaldo (Messi) za mene spagja (spagjaat) vo Top 5 of all time so Pele, Maradona i Zidane.Добро, се очекуваше цела недела, ама ипак после видеоно од Реал за Gracias Cristiano, неможе човек да не се наеижи и малку
Тоа е тоа, беше убаво и помина.... ќе се фалиме и ќе раскажуваме дека сме го гледале најдобриот (или еве еден од најдобрите ) играч у Свет како ГАЗИ у нашиот омилен тим и како околу него ни се градеше целиот тим 9 факинг години ( со сигурност може да кажеме и најдобрите години у историјата на клубов ) и како ни носеше еден куп радости, титули и свашта.
Си заминува како Цар, GOATсо 3 по ред ЛШ, 3 по ред најбоље стрелец у ЛШ и 3 по ред Balon D'oro, ножички, пети, битни голови у финалиња, слободни од 30 и кусур метра....
Искрено мило ми е шо беше дел од Реал и шо уживав секоја недела гледајќи го тој Реал со ЦР7 и сиииигурно доооолго ќе го паметиме него и времето на Реал со него![]()
пола фанклуб умрени до декември од иНФРАкт[DOUBLEPOST=1531260376][/DOUBLEPOST]
на ЕлНињо тоа му е фејк профилот за да си ја прави интересна..
Па те 105 милиони за Роналдо немат да го платат на куп 2018 года, па 180 милиони за Марсело од каде ке земат. Па и Марсело не мислим, дека сака да оди таму.[DOUBLEPOST=1531355315][/DOUBLEPOST]Златната топка требва да е за Лука Модрич.Шо бе овие од Јуве и Марсело сакале да го купуваат??
а да им продадеме една титула од ЛШ и да ни остават клубот на раат?
И така нема место за сите