Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.webp

Последно уредено:
Добро, се очекуваше цела недела, ама ипак после видеоно од Реал за Gracias Cristiano, неможе човек да не се наеижи и малку :place:
Тоа е тоа, беше убаво и помина.... ќе се фалиме и ќе раскажуваме дека сме го гледале најдобриот (или еве еден од најдобрите ) играч у Свет како ГАЗИ у нашиот омилен тим и како околу него ни се градеше целиот тим 9 факинг години ( со сигурност може да кажеме и најдобрите години у историјата на клубов ) и како ни носеше еден куп радости, титули и свашта.
Си заминува како Цар, GOAT :D со 3 по ред ЛШ, 3 по ред најбоље стрелец у ЛШ и 3 по ред Balon D'oro, ножички, пети, битни голови у финалиња, слободни од 30 и кусур метра.... :rolleyes:

Искрено мило ми е шо беше дел од Реал и шо уживав секоја недела гледајќи го тој Реал со ЦР7 и сиииигурно доооолго ќе го паметиме него и времето на Реал со него :kruna:

Боље да не хејтам, ќе искочи дека хејтам од табиет, а никој не ми верува дека искрено не ја трпев примадоната. :) Добро, хејтот кон неа ќе ми фали. :) Али тука е увек фан клуб Јувентус, нив ќе им се истурам. :)

Боље да не хејтам, ќе искочи дека хејтам од табиет, а никој не ми верува дека искрено не ја трпев примадоната. :) Добро, хејтот кон неа ќе ми фали. :) Али тука е увек фан клуб Јувентус, нив ќе им се истурам. :)
Не зезај другар, ко јас сега да почнам да го хејтам Буфон што отиде во ПСЖ, многу има придонесено човеков за Реал :)

И сеа кој ќе дава по 40-50 голови у сезона? Бале? :D

бај д веј, Лоптареги,

Асенсио - Мајорал - Л.Васкез
Иско - Цебалос - М.Љоренте
Тео - Рамос - Начо - ОраизолА
Кико Касиља

пола фанклуб умрени до декември од иНФРАкт[DOUBLEPOST=1531260376][/DOUBLEPOST]
Не зезај другар, ко јас сега да почнам да го хејтам Буфон што отиде во ПСЖ, многу има придонесено човеков за Реал :)
на ЕлНињо тоа му е фејк профилот за да си ја прави интересна..

Добро, се очекуваше цела недела, ама ипак после видеоно од Реал за Gracias Cristiano, неможе човек да не се наеижи и малку :place:
Тоа е тоа, беше убаво и помина.... ќе се фалиме и ќе раскажуваме дека сме го гледале најдобриот (или еве еден од најдобрите ) играч у Свет како ГАЗИ у нашиот омилен тим и како околу него ни се градеше целиот тим 9 факинг години ( со сигурност може да кажеме и најдобрите години у историјата на клубов ) и како ни носеше еден куп радости, титули и свашта.
Си заминува како Цар, GOAT :D со 3 по ред ЛШ, 3 по ред најбоље стрелец у ЛШ и 3 по ред Balon D'oro, ножички, пети, битни голови у финалиња, слободни од 30 и кусур метра.... :rolleyes:

Искрено мило ми е шо беше дел од Реал и шо уживав секоја недела гледајќи го тој Реал со ЦР7 и сиииигурно доооолго ќе го паметиме него и времето на Реал со него :kruna:
Poslednite 12 god Ronaldo i Messi vladeat vo fudbalot i se najdobri, a i nikoj ne uspea da im se priblizi nitu da gji zameni do sega. Ronaldo (Messi) za mene spagja (spagjaat) vo Top 5 of all time so Pele, Maradona i Zidane.

пола фанклуб умрени до декември од иНФРАкт[DOUBLEPOST=1531260376][/DOUBLEPOST]
на ЕлНињо тоа му е фејк профилот за да си ја прави интересна..

Батали го змејот, конечно откривме дека Роналдо himself имал профил на форумов, @apirdone. Затоа навиваше и за Јунајтед и за Реал и за Јуве. Брат ако читаш, свака част.

Шо бе овие од Јуве и Марсело сакале да го купуваат??

а да им продадеме една титула од ЛШ и да ни остават клубот на раат? :)
И така нема место за сите

Шо бе овие од Јуве и Марсело сакале да го купуваат??

а да им продадеме една титула од ЛШ и да ни остават клубот на раат? :)
И така нема место за сите
Па те 105 милиони за Роналдо немат да го платат на куп 2018 года, па 180 милиони за Марсело од каде ке земат. Па и Марсело не мислим, дека сака да оди таму.[DOUBLEPOST=1531355315][/DOUBLEPOST]Златната топка требва да е за Лука Модрич.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom