Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Podobro Aguero sigurno bi sakal da zamine zatoa sto minatata sezona koga bese zdrav Gabriel Jesus ovoj greese klupa a imase povekje postignati golovi od nego. Jas sum za samo za Gabriel Jesus od napagjacive ama City nema da go pusti.[DOUBLEPOST=1530800209][/DOUBLEPOST]Ili Higo da se vrati milenikot na cek fan klub:pos::pos::pos:

Што ке ослободи Флорентино со 100 милиона ? Па и да ни пази Бог од Неимар. Мбапе е подобре. Ако оди Роналдо во Jувентус значи, дека се одкажува од битката со Меси. Нема логика да оди во по слаба лига.

Да бе Шпанија лигата па грми од квалитет, да не се Барса и Реал нема луѓе да имаат чуено за цела лига. Нив (Меси/Роналдо) им иде пошо кинат против Леганес Еибар и шо ти ја знам.

Да бе Шпанија лигата па грми од квалитет, да не се Барса и Реал нема луѓе да имаат чуено за цела лига. Нив (Меси/Роналдо) им иде пошо кинат против Леганес Еибар и шо ти ја знам.
Ни еден од Италиjа, освен Jуве, не моге да се равнува по квалитет со Атлетико, Севилja па дури и Бетис и Валенсиja. Секоja года Ла лига освоиува поне една куп од Европските.

Ни еден од Италиjа, освен Jуве, не моге да се равнува по квалитет со Атлетико, Севилja па дури и Бетис и Валенсиja. Секоja года Ла лига освоиува поне една куп од Европските.
Za Betis ne si vo pravo a za drugive si.

За кого ќе навивате во финалето на ЛШ 2019 меѓу Барса и Јуве?
Јас за Меси:kafence:

Супер... Алисон,Нејмар,Марсело и Касемиро ни се враќаат порано. Ќе бидат спремни за Суперкупот против Атлетико.[DOUBLEPOST=1530912503][/DOUBLEPOST]Плус 310те милиони на Перез во една слика :kezec:

perez.png

Последно уредено:
Најинтересното е шо у сите тие шпекулации и можни трансфери нема ни глас за Бензема..
Кротко ќе си заврши кариера у Реал како најтрофеен нападач у клубо после ЦР

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom