Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе можда па вие заслуживтеПрв пат у историја да ги поминеме Јувентус.
Иначе умрена екипа дно дна не заслужија да поминат.
Jasna beshe taktikata na Alegri, bushi gi po leva kaj shto e Marcelo, koj e labilen defanzivno i centar shut za Mandzukic koj po visina e missmatch so Karva i ne mozhe da se nadskokuva so nego. I ne e prva utakmica ova, u la liga igravme so nekoja umrena ekipa, imaa tri kornera i tri gola ni zakacija, hint Ramos ne igrashe isto taka. Pak ne mi e jasno zoshto Juve ko da se povlekoa i mu dadoa prostor na Real ili se izmorija...3 голови примаат од центар шут, мрш матер ви јебем
Зизу што направи со измените ни сам не знае, во првото каде каде подобро игравме, а Иско беше најслаб поединец. Од кај испадна Касемиро и Бејл да ги извади не ми е јасно. Капак на све е вадењето на Модрич.![]()
Jasna beshe taktikata na Alegri, bushi gi po desna kaj shto e Marcelo, koj e labilen defanzivno i centar shut za Mandzukic koj po visina e missmatch so Karva i ne mozhe da se nadskokuva so nego. I ne e prva utakmica ova, u la liga igravme so nekoja umrena ekipa, imaa tri kornera i tri gola ni zakacija, hint Ramos ne igrashe isto taka. Pak ne mi e jasno zoshto Juve ko da se povlekoa i mu dadoa prostor na Real ili se izmorija...
Кои мие, зборам за Реал дека не заслужи, а за Сити се согласувам.Да бе можда па вие заслуживте
Јувентус заслужија и со 0:3 да одат понатаму од што беа добри. Не ни требаше да има продолжетциДа бе можда па вие заслуживте
Дека првата утакмица не се важи а? и дека Реал немаше тогаш едно 5-6 100% шанси и не си играше кур-ташак со нив последните 20 мин...Јувентус заслужија и со 0:3 да одат понатаму од што беа добри. Не ни требаше да има продолжетци
Aко гледаш така Јувентус цело прво беше 10 пати подобар од Реал во првата утакмица шо не промашија. Едноставно двомечот заслужи продолженија.....А то 3 шута, 3 нафрлања е гола вода, и реал се шо шутна влезе првата ај така да велимеДека првата утакмица не се важи а? и дека Реал немаше тогаш едно 5-6 100% шанси и не си играше кур-ташак со нив последните 20 мин...
и дека сега јуве ни направи едно 5-6 100% шанси,па затоа заслужи..
3 центаршутеви беше се што направија денес,од кои еднио гол беше грешка на голман..разликата беше тоа шо Реал немаше ден за реализација..и промашија доста изгледни шанси...
Јувентус заслужи да помине заради Буфон и децата, ако не другоДека првата утакмица не се важи а? и дека Реал немаше тогаш едно 5-6 100% шанси и не си играше кур-ташак со нив последните 20 мин...
3 центаршутеви беше се што направија денес,од кои еднио гол беше грешка на голман..разликата беше тоа шо Реал немаше ден за реализација..и промашија доста изгледни шанси...
Е сеа тоа шо јавноста очекуваше РОМА дел 2, и Роналдо им го сруши тоа, не е ничија кривица да мислиме дека ЈУВЕ заслужи, а Реал не..
Секоја чест за утакмицата за јуве, изиграа машки,ама не и за да одат понатаму![]()
Него змејов денес нема земено од дрогата негова па да го величи тој пациентот негов ...
Planot na Zidan beshe preku posed da se drzhi Juve podaleku od golot na Real i da ne se primea rano golovi, ne mu beshe losh planot, osobeno Modric kakva stabilnost davashe pred da padne vtoriot gol...Штотуку постирав на темата за ЛШ, се повлекоа зашто Алегри секогаш се повлекува кога е густо. Затоа со тој тренер никогаш нема да освојат ЛШ. Класичен лузер, колку и да е супер тактичар.
Баш поради тоа што го немаше Рамос, а Ваљехо иако немаше кардинална грешка влеваше несигурност требаше да остане Касемиро за да покрива таму кај Даглас или пак евентуално во зависност од тоа како се одвива мечот да оди на ЦБ место Ваљехо. Едноставно пребитен е за нашиот систем, не знам со кој памет го извади.
Зидан изигра ужасно денес, не ми се верува какви се глупости не направи.
Дека првата утакмица не се важи а? и дека Реал немаше тогаш едно 5-6 100% шанси и не си играше кур-ташак со нив последните 20 мин...
Е сеа тоа шо јавноста очекуваше РОМА дел 2, и Роналдо им го сруши тоа, не е ничија кривица да мислиме дека ЈУВЕ заслужи, а Реал не..
Секоја чест за утакмицата за јуве, изиграа машки,ама не и за да одат понатаму![]()