Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ќе треба доста трчање на оваа утакмица, Кова, Асенсио и Васкез го прават токму тоа...Иско првата утакмица ја изигра солидно, би требало да добие некоја минута во второ, а Модрич и Крос најверојатно не се спремни за 90 минути на утакмица со ваков интезинтет..[DOUBLEPOST=1520368138][/DOUBLEPOST]#BenzemaOut

1 на 1, што повеќе сакаш...ќе следи казна за ова..

Последно уредено:
рака на срце, добро игра Бензема денес..на секој се дешава да промаши 1 на 1 од таа позиција..
ама барем трча денес..се гледа дека се труди..

Е сеа дали дека сме без прав нападач па затоа и тоа ми изгледа доволно.... :/

рака на срце, добро игра Бензема денес..на секој се дешава да промаши 1 на 1 од таа позиција..
ама барем трча денес..се гледа дека се труди..

Е сеа дали дека сме без прав нападач па затоа и тоа ми изгледа доволно.... :/

Или дека бил и полош

28700987_1942429092470210_8802789586771463589_o.jpg

28685034_1942429102470209_4124587087632991069_n.jpg

Она вчера, незнам дали Реал изигра една доста сигурна и дисциплинирана одбрана , ПСЖ беа толку слаби или па комбинација од двете?

Дефитивно никој не очекуваше дека ќе се почне со Васкез, Ковачич и Асенсио. Доста храбра одлука која вроди со плод.
Одбранбено сите одиграа одлично. Е сега при посед, кој како. Ковачич го има оној негов препознатлив продор, ама често ко без глава е при истиот и лесно губи топка за контра, при не солидирана наша одбрана. Васкез добар, си намести голче, ама очекував бар уште 1-2 кичми да скрши , еден на еден, а не некои нерезонски шутеви од мртов агол.
Асенсио може да го величиме бидејќи при негова украдена топка и одличен пас то Васкез, падна голот, ама ако го погледнеме цел натпревар во глобала , не беше нешто посебно, дури ако не по Бензема , најлош играч. Премногу изгубени топки при дриблинг и безвезе скратени пасови. Дури и тркот еден на еден , што му е како заштитен знак, не му идеше. Што знам , може и јас премногу очекувам од него...

Бензема... ццц. Мислам дека од сите тука членови сум имал најголемо трепение за него. Дека знаеше да игра , и беше одличен играч на времето нема збор! Се чудам како може толку еден професионалец да падне? Па немаше бе ниедна посериозна повреда, нон стоп му се дава шанса, тренира со најдобрите во светот? Како може толку на аматер од наша
III Македоснка лига да изгледа? Не е само во зицерите што ги промашува... пасови, па дриблинг кога ќе проба? Срам ме фаќа мене како навивач на Реал ...за него. Дури и жал. Измешани чувства :(

Роналдо по старо. Играч за ЛШ дефинитивно.

Браво и за одбраната. По долго време , бар во поголемиот дел на натпераврот Рамос и Варан делуваа многу сигурно.
Бековите полека се враќаат што е исто доста битен сегмент во нашата игра.

И нај на крај , Касемиро! Кое играчиште е човеков еј? Man of the match , без полемики. Не пратам многу статистика, ама сегде го има бе, а толку споро и тромаво делува. Па и гол даде :icon_lol:

Далеку од перфектен натпревар ама земајќи во прилог , дека поголемиот дел од натпреварот игравме со играч помалку (Бензема) , супер излезе :pijani:

Za idnata sezona

De Gea
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Casemiro - Kovacic
Bale - Dybala - CR7
Gabriel Jesus​
[DOUBLEPOST=1520464891][/DOUBLEPOST]Od mladive nadi najveke mi pravat merak Dybala i Garbiel Jesus.

Kakov bale bre ne tresete gluposti .. gi potrosi site krediti toj.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Не си правете лоши филмови, кога купувале на позиција која ни е критична?

Очекувам некој ваков испад:

Куртоа
Карвахал - Варан - Рамос - Маркос Алонсо
Милинковиќ Савиќ - Канте - Погба
Бејл - Бензема - Роналдо
Таму кај што не треба да се дира таму ќе пазарат пацериве наши, плус боринијата што ја купија ова лето ко Себаљос,Љоренте и Тео ќе летаат и ќе доведат некои други шпански деца :D :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom