Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо сериозно, можно е да отсуствува со Рајо за да се избегнат ризиците. А и треба да одмори, сите минути ги има изиграно во Примера.
Исто многу веројатно е дека ќе го продолжи договорот до 2020.

:icon_lol: Бар да му кажеше на Зидан чисто од почит, мајсторе ме здоболе, бегам јас :D, па всала јас така не излегувам а да не бидам опцујан од екипата :D

Не е повикан за утре,Карвахал исто

Ќе има проблеми со Сити ако тие 2ца не играат

Ќе игра.сега изјави Зидан..

Не било ништо сериозно,ама не сакал да ризикува, имало кој да го замени за со Ваљекано, за со сити ќе бил подготвен 100%

Утре Кики нема да игра? Значи да не ризикувам 2ка? Кажете состав до 11 сабајле, морам тенисите да ги фатам од 11 и пол се...

Утре Кики нема да игра? Значи да не ризикувам 2ка? Кажете состав до 11 сабајле, морам тенисите да ги фатам од 11 и пол се...
Doma gi tepavme 10:2

Utre mesto Ronaldo ke igra Jese, a se crakja i Bale. Ke ima ofanziven sostav poso i Casemiro pauzira. Ke ide valjda so isko modric kros

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

13083282_888977401228771_8110835403893931005_n.jpg

Со друга постава денеска. Џејмс и у вакви ситуацие не добива шанса.
e5b6d7ddf8dd83704e5a766194740162.jpg

Neznam so ne go klade James barem denes. Sekako si odi v leto. Nema sansa da ostani so vakov tretman.

Odsega gledam sostav pred da pocna, ako e Danilo 1 postava isklucuvam I 2saati vo zivotov pojce ce imam. Poarno odkolku ocobol da me fati.

SETO PLEME V PICKA DA MU GO EBAM

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom