Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се шират гласини само, јас не верувам после толку многу време да се дозволи само за еден меч :)

Шо ова од маало се собрале 10 души ела да глеате Брегалница :D

За пред стаднион може.

абе у скопје се собираат у некој кафиќ фановите да се гледа реал?

According to Spanish news outlet OK Diaro,
Hazard has agreed to join Los Blancos for a reported 40 million euros (£31m), which in perspective isn't a great deal of money considering the current inflated state of transfers.

Real Madrid have reportedly agreed a cut-price deal for #CFCsuperstar Eden Hazard https://t.co/uvxYuXdehApic.twitter.com/iLF3N6kLII
- Daily Star Sport (@DailyStar_Sport) April 12, 2016
OK Diario journalist Eduardo Inda confirmed the news:

"Eden Hazard is done. The amount has been agreed with the player and with Chelsea."

У мадрид истура дожд :D Биче весело

Само да нема дожд и да ни ја отежна играта.....се друго мислам се доволно квалитетни и свесни да го средат....

Нема потреба од избезубено тргнување кон голот уште од почетокот ко луди , бидејќи еден примен гол и чао чао марија.

Пак ќе кажам,само теренот да е добар за игра

Само да нема дожд и да ни ја отежна играта.....се друго мислам се доволно квалитетни и свесни да го средат....

Нема потреба од избезубено тргнување кон голот уште од почетокот ко луди , бидејќи еден примен гол и чао чао марија.

Пак ќе кажам,само теренот да е добар за игра

И да не примиме гол, а да дадеме 3, ова така да се доврши треба.

Ако сака и бура нека има, како знаат и умеат нека надокнадат, коа можеа да потценат и да се изгубат у Германија, сега да видеме.

па тоа се подразбира....не треба да се напоменува...сигурно нема да целам на добар терен и 1-0 резутлат... :D

Кaквa дoминaцијa.:cuc:
Тoa се бaрa!

Ми се враќа лош флеш од ко заводивме брзо со Баерн 2-0 со Мурињо тогаш...

100 пaти вo oфсaјд oтиде Бенземa. Амaн :mad:

Ебени стримови и се :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom