Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

toa sto izigraa loso, izigraa, ama ovaa nad Bejl e 5 pati povekje penal odsto na Casemiro

До кога ќе се верува во духот на Хуанито? И тоа дека 90 минути се долги.

Поглупо нешто од купување на Данило при красен Карвахал е поставување на Крофнитез за тренер, се си мислам дека сезонава е голема спрдња.
Ајде што го купиле океј, може бил јак у Порто, не знам. Ама кој курац го игра не ми е јасно.

https://www.facebook.com/realmadrid.com.mk/?fref=photo&rc=p
Којзнае кој дечиња ја водат странава видиги што постирале бе ќе ни се смее светов...
12963423_1265676826794753_1761085543621155619_n.jpg

Utre danilo mora da startuva

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Рамос е суспендиран за утре, Модриќ одмара за во вторник (не е повреден)

И полесно од тоа што мислев се справија со притисокот заради поразот од Волфсбург. Периодов е одличен, само не знам зошто толку ги потценија швабене и мораше да се деси тоа што се деси...

Треба исто, едно 3-4 пати по агресивно да загризат во Вторник,и мислам нема да има проблем да биде 3-0 полувреме...
Само без потценување...реално секоја екипа од тој ранг може да прима 2-3-4 голови за едно полувреме

На циганов Данило уште свиреживе од цел стадион му фалеја. Е тек сега ќе му се треса ногете. Се надеам дека никад више нема да биде стартер, па нема да имамо зијан од тоа.

Хамес прва утакмица сезонава да ја изигра на ниво и да заличи на професионалец. Се осеќа разлика дека конечно е физички спремен.
А морам да ги спомнем и Васкез и Начо. Првиов највише ме изненадуе сезонава, пошто мислев дека ќе биде најголем промашај. За играч од клупа е одличен. За Начо сум кажал милион пута дека у свака друга екипа би бил стартер. Ама у Реал тешко дека некад ќе дочека да биде прва опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom