A
apidrone
Гостин
Данило суспендиран за наредната против Гетафе, ме плаши дека ќелајцана ќе го почне против в`ците 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Marselo varan ramos carvahalДанило суспендиран за наредната против Гетафе, ме плаши дека ќелајцана ќе го почне против в`ците![]()
Marselo varan ramos carvahalДанило суспендиран за наредната против Гетафе, ме плаши дека ќелајцана ќе го почне против в`ците![]()
Никој, сите ќе играат. Рамос и Карвахал беа под закана али Рамос не доби картон, а Карвахал не ни играше.Ако знајт некој кој имаат забрана во вторник пошто гледав касемиро имаше жолт и жолт доби нема да игра тој други кој беа?
На две места проверив, само Бејл доби жут на првата.Ако знајт некој кој имаат забрана во вторник пошто гледав касемиро имаше жолт и жолт доби нема да игра тој други кој беа?
И jac тоа го видев. Надевам се да е вистина.Инфо некои на фб видов као демек ултрасите што им се забранува да влезат веќе долг период на бернабе ќе биле пуштени утре, за појака атмосфера...
има нешто точно ,или нешто повеќе околку тоа?