Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Данило суспендиран за наредната против Гетафе, ме плаши дека ќелајцана ќе го почне против в`ците :unsure:

Данило суспендиран за наредната против Гетафе, ме плаши дека ќелајцана ќе го почне против в`ците :unsure:
Marselo varan ramos carvahal

Toa ke bide odbranata

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Епа зошто го извади Дани?
за да го одмори за Вторник...

Marselo varan ramos carvahal

Toa ke bide odbranata

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Хамес треба да ослаби 5-6 кила за да биде ланскиот

Дали Бетис и Еспањол ќе ја повторат историјата од 2007.......

Касно доаѓа киксов на Барса. Ма да тие со години немаат победа на Аноета.

да не бидам песимист, ама до крајот ние треба сите да ги тепаме а барса да изгуби две, а атлетико м. една...за атлетико може да се случи, ама барса да изгуби две од шест, мислам дека не е можно!
кога ќе видам од кој сме губиле поени, стомак ме здоболува..

Ако знајт некој кој имаат забрана во вторник пошто гледав касемиро имаше жолт и жолт доби нема да игра тој други кој беа?

Ако знајт некој кој имаат забрана во вторник пошто гледав касемиро имаше жолт и жолт доби нема да игра тој други кој беа?
Никој, сите ќе играат. Рамос и Карвахал беа под закана али Рамос не доби картон, а Карвахал не ни играше.
Сите ќе бидат повикани, Варан и Бензема денес тренирале со екипата.

Мислам дека после мечот од Саботата, треба да му се даде шанса на Хамес да изигира во Вторник...

ни фалеше тој завршен пас со германиците...е сега на сметка на Каесмиро или Крос не знам, и нз колкав би бил ризикот,ама мислам дека оваков состав би бил добар за Вторник:

Навас
КАРВАХАЛ - Рамос - Пепе - Марсело

Крос / Касемиро
Модриќ - Хамес
Бејл - Бензема Роналдо

па шта буде нека буде....​

Инфо некои на фб видов као демек ултрасите што им се забранува да влезат веќе долг период на бернабе ќе биле пуштени утре, за појака атмосфера...

има нешто точно ,или нешто повеќе околку тоа?

Инфо некои на фб видов као демек ултрасите што им се забранува да влезат веќе долг период на бернабе ќе биле пуштени утре, за појака атмосфера...

има нешто точно ,или нешто повеќе околку тоа?
И jac тоа го видев. Надевам се да е вистина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom