O
ob1
Гостин
Досадно му е пак на Дретика изглеа па се пуштил од другиот акаунт. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Досадно му е пак на Дретика изглеа па се пуштил од другиот акаунт.![]()
И асистенцијаХамес со гол за Колумбија![]()
Pricina ?Касемиро немал право да игра на Ел Класико, а? Наебавме....
За жолти картони демек, тој во неделата со Севиља му бил петти, али сега отворив Марка и ми излезе дека уствари ќе можел да игра.Pricina ?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Mislam deka nema, i komentatorot kaza prethodnata koga dobi zolt deka ne e pod zakana da ne igra.За жолти картони демек, тој во неделата со Севиља му бил петти, али сега отворив Марка и ми излезе дека уствари ќе можел да игра.
http://www.marca.com/en/football/international-football/2016/03/19/56edbf1b268e3ef86f8b45d5.html
![]()
Не сфаќам, и да имал 4 жолти картони како што било, тој пак би имал право да игра. Ел класико е следна утакмица. Него кажете за Рамос што бидна, го пропушта или не?За жолти картони демек, тој во неделата со Севиља му бил петти, али сега отворив Марка и ми излезе дека уствари ќе можел да игра.
http://www.marca.com/en/football/international-football/2016/03/19/56edbf1b268e3ef86f8b45d5.html
![]()
Веста што ја ставив од Марка е од 19ти март, пред мечот со Севиља а со Севиља доби уште еден жолт. Него добил жолт на натпреварот со Атлетико на Калдерон али комисијата подоцна му го поништила тој па поради тоа настанаа некои фрки.Не сфаќам, и да имал 4 жолти картони како што било, тој пак би имал право да игра. Ел класико е следна утакмица. Него кажете за Рамос што бидна, го пропушта или не?
Nekoj spomna deka dva e kaznet. Na net nikade ne sretnav deka e dva, sekade go pisuva spremen, pa ke videmeНе сфаќам, и да имал 4 жолти картони како што било, тој пак би имал право да игра. Ел класико е следна утакмица. Него кажете за Рамос што бидна, го пропушта или не?
Ја мислам нема потреба да го исфрлаат Реал и од Примера, и така не е во трка за титулата.Веста што ја ставив од Марка е од 19ти март, пред мечот со Севиља а со Севиља доби уште еден жолт. Него добил жолт на натпреварот со Атлетико на Калдерон али комисијата подоцна му го поништила тој па поради тоа настанаа некои фрки.![]()