Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Досадно му е пак на Дретика изглеа па се пуштил од другиот акаунт. :D
LastWavyIndianabat.gif

14588046302630.jpg

Кои играчи продаваат најмногу дресови. Чисто да се знае кој нема да си оди летово. :D

Добро изигра Џејмс. Само да се надеамо дека ќе се врати у форма, ќе треба и тоа како за клучниов дел у ЛШ. Само на крај покажуеше накај клупа дека не може више, ама изгледа немаше душа више, ќе умреше :D
Многу е физички паднат, нека земе нека се среди да му ебем бејби фејсот.

Касемиро немал право да игра на Ел Класико, а? Наебавме....

За жолти картони демек, тој во неделата со Севиља му бил петти, али сега отворив Марка и ми излезе дека уствари ќе можел да игра.
http://www.marca.com/en/football/international-football/2016/03/19/56edbf1b268e3ef86f8b45d5.html

(y)
Mislam deka nema, i komentatorot kaza prethodnata koga dobi zolt deka ne e pod zakana da ne igra.

Strasnoto e danilo vs neymar ako bide.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

За жолти картони демек, тој во неделата со Севиља му бил петти, али сега отворив Марка и ми излезе дека уствари ќе можел да игра.
http://www.marca.com/en/football/international-football/2016/03/19/56edbf1b268e3ef86f8b45d5.html

(y)
Не сфаќам, и да имал 4 жолти картони како што било, тој пак би имал право да игра. Ел класико е следна утакмица. Него кажете за Рамос што бидна, го пропушта или не?

Не сфаќам, и да имал 4 жолти картони како што било, тој пак би имал право да игра. Ел класико е следна утакмица. Него кажете за Рамос што бидна, го пропушта или не?
Веста што ја ставив од Марка е од 19ти март, пред мечот со Севиља а со Севиља доби уште еден жолт. Него добил жолт на натпреварот со Атлетико на Калдерон али комисијата подоцна му го поништила тој па поради тоа настанаа некои фрки. :D

Nekoj spomna deka dva e kaznet. Na net nikade ne sretnav deka e dva, sekade go pisuva spremen, pa ke videme

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Веста што ја ставив од Марка е од 19ти март, пред мечот со Севиља а со Севиља доби уште еден жолт. Него добил жолт на натпреварот со Атлетико на Калдерон али комисијата подоцна му го поништила тој па поради тоа настанаа некои фрки. :D
Ја мислам нема потреба да го исфрлаат Реал и од Примера, и така не е во трка за титулата.

Камо среќа да не игра,ебати мртвакот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom