Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
солидно.ЦР само да погодеше тоа пеналот од Бејл.

За едно полувреме напраеја појќе шансе отколку за цела полусезона со крофнарот (нормално не му ги рачунам за акцие рокањата од наша половина и по 40-те центаршутеви од страна).
Не е све сјајно, не ни може да биде со тренер на кој ова му е прва утакмица. Одбраната чкрипи, Варан место Пепе и готово. Крос уште не знам што игра у тимов. Ако е за примање топка и додавање до тој што е најблиску, нека ми дада 1.500€ плата и ја ќе го праем истото.

Btw, ако некој помисли пак да го стае Данило пред Карвахал, инфаркт да го стрефи одма после одлуката! Карвахал го има измислено фудбалов за тој слепецот!

Топките на Бејл се перверзија, Роналдо почна да покажува знаци на живот, Бензема е малце изгубен.

Роналдо промарши зицери да, ама мислам дека е ова негово најдобро полувреме сезонава. И генерално најдобро полувреме наше.

Малку проблеми на почетокот али после тоа се како што треба, нападот многу пофлуиден, Роналдо и Бејл почнаа колку-толку да гризат и да вршат пресинг. (y)

Не е играта којзнае каква а и не може да се очекува подобра после само пет дена со Зизу, али она што ме радува е што нема веќе некои глупи потези од типот на центаршути, долги топки, беспотребно префрлање на топката од едната на другата страна... Се знае кога треба да се упати центаршут, се знае кога треба да се пушти долга топка. Нападот одлично комбинираше и супер беше тоа со менувањето на позициите, одбраната потфрли малце али Рамос и Карвахал тек треба да влезат во форма. И ако ништо друго барем за прв пат оваа сезона видов желба за играње кај играчите.[DOUBLEPOST=1452371430][/DOUBLEPOST]
12541013_446646108793470_669724020892378844_n.jpg

А и го личи за тренер бе да му ебам ќелавицата.

23мин второ полувреме.
БЕЈЛ БЛОКЛИРА ШАНСА ЗА ГОЛ во 16 метри на РЕАЛ!!!!!!!!!!!

АЛОООО БЕЈЛ!!

доаѓа крај на светото :D

Жалосно е талент ко Хесе да дреме на клупа, види го што праи.

Ова е Реал! Нека гледа тој крофнарот како треба да игра Реал. Све му ебем!

Единствено ми е жал што ни отиде пола сезона у курац. Со поасален тренер ако ништо друго сега ќе имавмо барем исто бодови колку Барса и Атлетико. А све тоа иде на душа на Перез.

Добар беше Крос денеска бе, впрочем сите беа на ниво...освен Карва кој искина и Бејл у лвл погоре ги ставам :pos:

Sekoja cest za pobedata. Rezultatska dominacija da, igracka ne.
Lani vakvi ekipi so po 5-0 gi prakjavme so 65% posed minimum.
Ne deka mi fali nesto posebno posedot, ama so poasalna ekipa nema vaka lesno da ide.
Kolku samo pogreshi pasovi od sredna linija izmegju sebe i kon zaden red. Na momenti panicno.

Kako i da e valjda ke se raboti na podobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom