Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1937115_10150961657159953_4465704924077919593_n.jpg

Христос се роди!Среќен Божиќ другари

Сите среќни и задоволни. :) Одма е подруго кога тренер ти е човек што го разбира фудбалот а не човек кој беше донесен за да ја зголеми продажбата на крофни во Мадрид. :D

Во сабота Бернабе ќе крца како никогаш досега, уште 2000 влезници останале за продажба. Едвај чекам.

Ви инфилтрираме квинслинзи па после се чудите од каде неслога во соблекувална :kafence:

Ќе видиме у средина како ќе се постави. Мислам дека за одбраната и нападот е јасно.

On Cristiano Ronaldo: "It's not just that he isn't for sale. He's the heart and soul of this team. I laugh because as long as I'm here he isn't going anywhere".

On his impressions: "The team look fully focused on doing a good job. The three training sessions we had were good, for me and especially for them".

On the midfield: "I'm not saying anything. The three up front players are definitely going to start and we'll see about the rest tomorrow".

On James and Isco: "They're very good and important players. My job is to offer them encouragement and support, talk to them, tell them that what's important to me is the squad, that some players are obviously going to play more than others, but I have to show that the squad come first and foremost. That was my experience as a player".

On the January transfer window: "Departures? I don't want anyone to leave and I hope nobody does. I'm not planning for any arrivals either. I have a good sized squad and I'll make do with the team I have".

On his plan for January: "We're going to work really hard because we only have one game a week until February and we're going to take advantage of that to work on my coaching and fitness regimes. That's harder to do where there are two games a week".

On getting the BBC more involved in defence: "We're all going to work together when we don't have the ball. You cannot afford to have two or three players who don't defend".

Шо знам, не ми се логични изјавеве што Зидан ги даде буквално на сите прес-конференции. BBC ќе игра на секоја утакмица и единствено они се сигурни. Колку што може лошо да влијае на самите нив, толку лошо ќе влијае и за нивните резерве.
Ја да сум ко Хесе уште денеска би побарал трансфер. Чим они се сигурни, нема потреба ни резерва да имаат.

Шо знам, не ми се логични изјавеве што Зидан ги даде буквално на сите прес-конференции. BBC ќе игра на секоја утакмица и единствено они се сигурни. Колку што може лошо да влијае на самите нив, толку лошо ќе влијае и за нивните резерве.
Ја да сум ко Хесе уште денеска би побарал трансфер. Чим они се сигурни, нема потреба ни резерва да имаат.
Шо има врска бе, битно Зидан е тренер.

Навас
Карвахал - Рамос - Варан - Марсело
Крос
Модриќ - Хамес /Иско
Бејл ----------Роналдо
Бензема

за утре​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom