Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска протекла информација до медиумите дека сакал да го доведе Еден Хазард во Реал, па дури и по цена Бејл да го продаде..

Денеска протекла информација до медиумите дека сакал да го доведе Еден Хазард во Реал, па дури и по цена Бејл да го продаде..
Англиските медиуми веќе му облекоа дрес на Јунајтед

2FCC65FC00000578-3384515-image-m-3_1451948361034.jpg

Наводно Бејл бил шокиран од отказот на Рафа под кој играл блескави партии, и веќе му се смачило да мења тренери. А ја колку што знам кога го даде вториот гол и се затрча накај клупата, не го ни погледна Рафа и го изигнорира ко и сите останати играчи, имаше и видео на АС мислам.
Не дека е невозможно да си замине, али да го чуваш Роналдо кој е физички и психички истрошен играч е рамно на самоубиство. Па еве читај му го последното интервју, дека веќе решил. Откако ќе заврши со Мадрид сигурно оди во Америка поточно во Мајами кај Бекам. Тоа збори дека и самиот е свесен дека телото му откажува.

Е, бре! Играчиве биле раскарани. Зошто? Зошто Роналдо го опцул Рамос? Милион пута е праен муабетов, се понашате ко никад фудбал да не сте играле. Брат ќе опцуеш уз игра, не па соиграч.

Доволно е тоа што Зидан е почитуван од сите (освен Бејл ко што гледам, при поздравуењето свите станати а тој седнат му се поздравуе, што ми делуе онака ко без респект). Рафа никој не го ебеше ни два посто, и мислим дека тоа беше лошо исто колку што е он лош тренер.
Ќе видиме каков тренер е Зидан, ја не очекуем дека е нешто посебно ама доволно е што секој што ќе игра ќе дава 100% од себе и сигурно ќе биде подобро отколку со свињата. Е сега дали ќе биде долготрајно решение ќе видимо.

Англиските медиуми веќе му облекоа дрес на Јунајтед

Наводно Бејл бил шокиран од отказот на Рафа под кој играл блескави партии, и веќе му се смачило да мења тренери. А ја колку што знам кога го даде вториот гол и се затрча накај клупата, не го ни погледна Рафа и го изигнорира ко и сите останати играчи, имаше и видео на АС мислам.
Не дека е невозможно да си замине, али да го чуваш Роналдо кој е физички и психички истрошен играч е рамно на самоубиство. Па еве читај му го последното интервју, дека веќе решил. Откако ќе заврши со Мадрид сигурно оди во Америка поточно во Мајами кај Бекам. Тоа збори дека и самиот е свесен дека телото му откажува.

Јас се извинувам што се мешам, ама Роналдо има милион пати изјавено дека нема намера во МЛС да игра. Дури и на филмот тоа го потенцира. Кариерата ќе ја заврши во Европа, а договорот со Реал колку што знам му е до 2020год.

Скоро сите играчи кои се моментално во клубот го имаат дрвено на Зидан и ги пробувале неговите финти и дриблинзи додека биле копиљаци на улица. Сега ја имаат таа шанса да ги води и да им биде тренер. Колку и да си егоист и да се осеќаш како "ѕвезда", кога ќе го видиш Зизу во соблекувална треба нозете да ти се тресат. Така да, мислам и се надевам дека од преголем респект кон него цел тим ќе даваат по 150 % од себе.

Јас се извинувам што се мешам, ама Роналдо има милион пати изјавено дека нема намера во МЛС да игра. Дури и на филмот тоа го потенцира. Кариерата ќе ја заврши во Европа, а договорот со Реал колку што знам му е до 2020год.
2018 та, за тоа другото може да си во право, филмот го немам гледано.

Види го бе, види го. И ништо нека не освои поарен е да го слушам и гледам него крофнана црвена никаква. И на прес ми делуваше искрен и спонтан и убеден сум дека ќе даде се од срце за клубот. Жими се периодов дури беше Бенитез сеедно ми беше дури и за време на ел класикото, никогаш така рамнодушен и меланхоличен не сум бил за тимот... Сега ми се враќа меракот како прво одвај ќе чекам утакмица да гледам ако ништо друго.

12484786_1144232892289838_6531851822042104262_o.jpg

Скоро сите играчи кои се моментално во клубот го имаат дрвено на Зидан и ги пробувале неговите финти и дриблинзи додека биле копиљаци на улица. Сега ја имаат таа шанса да ги води и да им биде тренер. Колку и да си егоист и да се осеќаш како "ѕвезда", кога ќе го видиш Зизу во соблекувална треба нозете да ти се тресат. Така да, мислам и се надевам дека од преголем респект кон него цел тим ќе даваат по 150 % од себе.
:cuc:
Иначе составот може стандардниот да биде
Роналдо-Карим...-Бале
Иско-Лука-Хамес
Марсело-Рамос-Варан-Карвахал
За иско сигурен сум дека ќе си гази

Последно уредено:
Иско ќе биде главен играч на Зизу..марк мај вордс..

Иначе Бејл последните 2 утакмици изигра како пто му доликува на цената што е платен и за тоа што е донесен...посебно последната..значи зборувам дека изигра добро, да ве предупредам,за да не почнетге да ме цитирате од типот,,каде беше до сега,, ... :D

Паметам уште пред да оди во Челзи кога го пратев Хазард преку стримови Зидан велеше дека е негов наследник и дека е идниот најдобар играч во светот, во секое можно интервју го споменуваше и подржуваше.

Со зидан Пепе и копиљот бразилски нека заборават прв состав

Најдобриот фудбалер во историјата на универзумот. Роналдо и Меси можат да му го испушат само а Пеле и Марадона нека играат по ниви у Бразил и нека даваат голови со рака. Омилен играч одсекогаш.

Но сепак сум песимист за него како тренер, моментално. Тимот ќе добие веднаш boost, кој и да си не е сеедно да те тренира факинг Зидан. За разлика од Бенитез, ќе почне со стравопочит од секој играч, и тоа му е голема предност пред дебелиот.

Нема да значи тоа дека и него нема да му се спротистават. Бенитез беше голем инает, Зидан е нешто слично. Ако почне да казнува некого, не се чудете ако и него почнат да му го прават истото.

Тука доаѓа проблемот а тој се вика Флорентино Перез. Денеска коа го прашале: Дали ББЦ се недопирливи, Зизу рекол: Да, приоритет се. Шо значи дека стариот и нему му рекол дека Бејл мора да игра по секоја цена. Бензема знаеме дека ќе игра пошто тоа што е Бејл на Перез му е Бензе на Зидан.

Најбитниот момент е колкава слобода ќе му биде оставена. Мислам дека Флорентино и нему ќе му седи врз глава и ќе му купува играчи кои он ќе ги сака. Колку ќе го прифато тоа Зидан ќе видиме.

Стилот на игра, ако судиме по тоа што го играше во Кастиља, мислам дека ќе гледаме дежа-ву од сезоните со Мурињо. Ќе шибаме голчиња, ама ќе се игра со цврст среден ред и одбрана. Не мора да значи тоа што он беше офанзивен магионичар, дека таков и тренер ќе биде.

Али очекувам Модриќ под негова команда да постане повторно тоа шо е, најдобриот везњак во светото моментално. Крос да се препороди конечно а Иско, Џамес и Ковачиќ да му крадат финти од тренинзи. Пак ќе речам, лошо е ако триото напред е однапред недопирливо. Ако пак квичи, ова лето ќе е вториот идеален момент за шиткање на Бејл на Јунајтед за миљарда пари. Но за тоа да се деси треба или на Флорентино да му падне снег врз глава и да се освести или да си замине.

Неискуство, лош претседател, немање асален асистент, неизбалансиран тим... многу проблеми ќе има од сам старт. Затоа немам големи очекувања од него. А сакам да му биде оставен простор и да биде предводник на тимот долго време.

Viva la Zizou!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom