Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека не постои тим во Премиера што успеавме да го надтрчаме сезонава. Баш приметете статистика против кој и да играме, противникот секој пат има повеќе километри од нас истрчано. Страшно!

Роналдо скоро секој пат си ги признава пред публиката своите очигледни грешки, кој приметил, приметил. Ептен го почитувам заради тоа.

Ќе го уништи Џејмс еј! Абе свиња дебела бе све у пичка да ти ебем! Не е свесен што му посакуем!

Шева играа со нас. Дај бе нека ни го закача, што порано стигна поразиве тоа поголеми шансе да го нема ова свињана ебана! Крв да му ебем и на него и на Перез!

Не се нервирајте бе утре е нова година а ни мене ни вас дома леб не ни носи фудбалот. Уживајте едноставно. Мене нападов не ми е лош со оглед на минатите игри. Голманов му е развеселен нешто и тоа е тоа :).

Баталите ја играва, и онака е тиња. Пратите го Данило. Не можем да веруем дека ваков играч игра у Реал. Гледајте му го движењето у одбрана, ја поголема незналица немам видено до сега. За додавањата нема потреба да се збори, 5% точни додавања има сезонава.

Иљараменди колку е мотивиран невидено ова :pos:[DOUBLEPOST=1451493815][/DOUBLEPOST]Сакав за Бејл конкретно да пишам дека утакмицава е... Ама ај реков ќе ми се нафрлите :D ама што е добар, добар е...

4+ ја имав и искрено повеќе сакав да ни го зачукаат отколку вака...

Не бе, не е нормално ова што се дешава. Шест шанси за гол креира Хамес и свињава гадна го вади од игра.

Пак ќе кажам - очајно ни фали Фелаини за тактикава наречена "За кур ти е среден ред, шибај напред високи топки."

505.jpg

Види го ти велшкото копиле, сака на пуна лента да помине и да врти лево. Неќе лев бек да игра, па сеа и ова

Види го ти велшкото копиле, сака на пуна лента да помине и да врти лево. Неќе лев бек да игра, па сеа и ова

ги помина цајканиве како бартра на времето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom