OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Poso deneska ne mu e denotРоналдо ће дае наредно коло со леванте и готово: )
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poso deneska ne mu e denotРоналдо ће дае наредно коло со леванте и готово: )
Дечко и минатото и ова коло имавме утакмица за први на табела.Какво исто, не треси глупости![]()
Ти ја гледаше ли уопште утакмицата или на лајвскор пратиш? Реторичко прашање.Дечко и минатото и ова коло имавме утакмица за први на табела.
Што напраивме? Се посравме.
Ко пички играа второ полувреме, освен голот на Бензема ништо друго не направија.
Али знаеш што е најјакото? Што на Барса повредените ќе и се вратат кат тад и ќе влезат во ритам и има мамата у пичка да ебаваат, а ние ќе си останеме лузери и нема да можеме утакмица да добиеме.
Не брат, прашањето е за тебе, ти дали ја гледаше утакмицата.Ти ја гледаше ли уопште утакмицата или на лајвскор пратиш? Реторичко прашање.
Ко пички играа второ полувреме, освен голот на Бензема ништо друго не направија.
Али знаеш што е најјакото? Што на Барса повредените ќе и се вратат кат тад и ќе влезат во ритам и има мамата у пичка да ебаваат, а ние ќе си останеме лузери и нема да можеме утакмица да добиеме.
Ronaldo imase ama ne mu bese denot izgledaНе брат, прашањето е за тебе, ти дали ја гледаше утакмицата.
Али добро, еве да кажеме ја не сум ја гледал, ти си ја гледал, така?
Кажи ми сериозна шанса освен голот на Бензема?
Како да ротира одредени играчи, коа сам кажа дека имаме многу повредени.Koлку што има Барса клучни повредени, толку имавме и ние, незаздравени сеуште. Не е до тоа. Ни кај нив ни кај нас.
Не заслуживме победа денес, а ќе ја добиевме Арбелоа да не го направеше најглупиот потег можда у цела негова кариера.
Многу сме слаби кај што бевме најјаки, во среден ред. Крос е катастрофа, ај што е во лоша форма него и центаршутевите му се срање моментално. Модриќ игра недефинирано. Касмеиро е човекот што ни фалеше за вакви мечеви, играч на натрпреварот.
Рамос е изгубен сезонава, игра премногу млитаво и топло ладно, ко да се врати три години уназад со формата.
Единствени играчи со константна форма сезонава се Навас, Варан, Марсело, Модриќ и Хамес. Другите денес јаки утре мизерија. За тоа треба и Бенитез да влијае со „одмарање“ на некои.
Не, ни јас не ја гледав.Не брат, прашањето е за тебе, ти дали ја гледаше утакмицата.
Али добро, еве да кажеме ја не сум ја гледал, ти си ја гледал, така?
Кажи ми сериозна шанса освен голот на Бензема?