Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Cristiano: "Era malo, meto ocho goles y ya soy bueno..."
1442352955_537654_1442355359_noticia_grande.jpg
Нормално. Што друго има да каже Роналдо по темата

Нечу један, нечу два, три пенала очу ја.

Вашата љубов ме прави подобар, ама пеналите ме прават несопирлив.

Има издадено и неколку книги

Penalties for dummies

100 ways how to take a penalty

Cristiano Ronaldo a true artisan of the penalty shootout game

How to reach a 1/4 penalties to tap-ins ratio level

Improve your diving skills and get a penalty for free

injury report:

Варан - ништо сериозно, на полувремето бил сменет само од претпазливост заради ударот и болката на која се пожалил, така да најверојатно ќе биде во тимот во сабота.
Рамос - дислокација на рамото, најчесто за оваа повреда потребно било 2 недели одмор ама ќе направеле напори да може да игра во среда против Билбао.
Бејл - најзагрижувачка ситуација, утре ќе му бидат направени дополнителни тестови и ќе се знае колку време ќе биде отсутен.

Змеј си шутирал ли пенал во твојот живот, за некоја утакмица со важност( општинска лига, 3та лига, и слично, ) со публика повеќе од 5 души?

Чисто онака, ме интересира...

Пеналдо е нај преценет играч у историју.

Осим шо трча 100 метра испод 10 секунди, скока ѓоа Леброн, по снажен шо е од Јап Стам, и шо знае да дава голови со глава, пета, лева и десна нога, и шо има више голови него утакмици ништо нема у него.

Бејл само што почна да игра нешто по ланската криминална сезона, истегна мускул. Многу е бе и без него и без Хамес.

Змеј си шутирал ли пенал во твојот живот, за некоја утакмица со важност( општинска лига, 3та лига, и слично, ) со публика повеќе од 5 души?

Чисто онака, ме интересира...
Не, колку што Роналдо има шутирано пенали ја ко мал со топка си немам играно.
пак ќе те поправам:

Прегледај го приврзокот 128643

Горјанин вс. нас (ама веќе буквално)
Смени канал, не се нервирај со сила.

од сите играчи во средниов ред, само Модрич и Џејмс имаат храбст да превземат иницијатива и да пробаат да шутнат или асистираат, кога ги гледам Иско и Крос како на прва ја враќаат топката назад, ми се повраќа...

Џејмс>Иско

^ Џабе ти се статистиките, Пеналдо си е Пеналдо.

Туку Иско ќе има проблеми дека лани играше цело време на лево а сега е преместен на десно. Од крилата се тражи подиректна игра дека самата филозофија моментално е одбрана и контра за разлика од Карло кој преферираше посед. Е сега Иско сака да пимпла, тоа му е во крвта па додека се трансформира, којзнае дали и ќе се трансформира, ќе игра лошо, плус игра на десно сега како замена за Хамес. Нема што да се мисли Бенитез, Хамес > Иско се додека вториот не научи да се ослободува од топката на време.

Си треба и таков играч, што знае да задржи топка. А тоа е една од причините поради која кога се сите здрави, он е на клупа. Само тоа треба некој да го види, а не да се буни дека Хамес игра затоа што е платен 80 милиони евра, а не затоа што игра така како што игра.

Не е Иско крив шо агентот на син му на Мијалков бараше да го стават позади напаѓач него а со тоа креативноста на Иско заглави на страничните позиции, еве вчера му намести чиста на глава на телето ама овој му ја заеба асистенцијата. И споредбата со Хамес ви е никаква кога се сосема различни играчи. Се знае кај му е местото на Иско позади напаѓач ниту лево ниту десно крило.
Сега ако Бејл неможе да игра осеќам дека Хесе ќе влезе ко крило а Иско ќе си игра плеј.
---------------Бенз
Роки--------Иско-----Хесе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom