Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кејлор беше фантастичен синоќа.Незнам што к*р ќе ни е Де Хеа сезонава само со тројца класа голмани,додека за Бензема замена е Џеј М..

Nie nikako ne go plukame ronaldo za toa kako igra tuka kolku e nervozen dokolku toj ne e centar paznja.

Шо дробеше коментаторот цела утакмица...Роналдо не дал гол, Роналдо не дал гол, треба да се провери кога последен пат Реал дал 5 гола а Роналдо не дал гол, он беше повеќе нервозен шо не го совлада Адан а имаше шанси а не тоа шо не бил у центарот на вниманието...еве и кога не даде гол денес повеќе јадат баклави за тоа него ли за головите на останатите, одбраните на Кејлор.
Тоа е тој медиумски спин.

Кејлор беше фантастичен синоќа.Незнам што к*р ќе ни е Де Хеа сезонава само со тројца класа голмани,додека за Бензема замена е Џеј М..
Денеска излегоа некои шпекулации во англиските медиуми дека Манчестер ја прифатиле понудата од 40 милиони за Де Геа и до утре ќе потпише за нас. :sramezliv:
Искрено го сакав многу Де Геа али после синоќешната партија на Навас греота е човекот да не добие барем една сезона вистинска шанса кај нас. И плус синоќа доби огромни овации од публиката на Бернабеу.

Не би менувaл Нaвaс зa никoгo. Не пoрaди вчерaшнaтa пaртијa.

Нели следнa сезoнa Де Геa мoжеме кaкo слoбoден игрaч дa гo земеме?
Тие 40м пoпрвo би ги пoтрoшил зa лев бек или нaпaѓaч, негo ли зa Де Геa.

Фан Клуб на C.F. Real Madrid added 3 new photos.
2 hrs ·
Пак ќе кажам убаво е да се насладуваме на убавите нешта и да ги гледаме головите од вчера и по 10 пати зошто навистина вредат. Но едноставно не може да се премине ни преку некои работи кои не доликуваат на било кој играч во најдобриот клуб на светот. Пред неколку сезони сите едногласно го осудивме недоличниот потег на Пепе во натпреварот против Гетафе и без обзир кој играч направил нешто несоодветно, тоа мора да се потенцира и промени бидејќи кралевите мора да останат кралеви.

Наместо видео, 3 слики кои се доволен приказ за дел од она што се случуваше на теренот. Во неможност да направи нешто повеќе, при изгубена топка па дури и при ваков резултат од 4-0 навистина нема потреба од вакво однесување. Удирање на противнички фудбалер без потреба, не му доликува на еден Кристијано Роналдо, освен својот го руши и угледот на целиот тим. Индивудалните успеси и рекорди се одлични и треба само да бидат проследени од тимските успеси, не да бидат приоритетни пред тимот. Повторно ќе повторам Реал Мадрид не зависи од Роналдо, туку Роналдо од Реал Мадрид.

https://www.facebook.com/FanKlubnaCFRealMadrid

Една од причините зошто нема да биде голем човек, а не па голем играч. Каква препотентна и искомплексирана пизда, еј еднаш не отиде да им честита на колегите за головите. Него секоја прилика а фатеше топка себичеше максимално, а цел тим него го форсира цела утакмица. Колку ми се напраи ќеиф што при последниот гол Бејл не му ја даде туку ја пукна од 30 метра. Нека иде нека се слика со некое дете сеа да докаже дека е ок момак или нека уплати 500 иљади евра у хуманитарни цели и да гледа сите медиуми тоа да го пренесат, да не му се поебе имиџот случајно. Он може си има мислење за себе дека е супермен ама годините ги стигаат сите, па и него. Последниве две години еден финиш што го имаше, сеа и тоа го изгуби, му остана дајвањето и јадењето гомна по судиите зашто не му судат фаул или зашто некој не му подал. Ќе биде легендарно доколку некој од Хамес/Бејл при прослава на гол му шепне: There's a new sheriff in town. Ко Џордан што им напраил на Меџик и Брд, абе ако не попизди од нервоза, тепачка ќе напраи мислам. :D

2 hrs ·
Пак ќе кажам убаво е да се насладуваме на убавите нешта и да ги гледаме головите од вчера и по 10 пати зошто навистина вредат. Но едноставно не може да се премине ни преку некои работи кои не доликуваат на било кој играч во најдобриот клуб на светот. Пред неколку сезони сите едногласно го осудивме недоличниот потег на Пепе во натпреварот против Гетафе и без обзир кој играч направил нешто несоодветно, тоа мора да се потенцира и промени бидејќи кралевите мора да останат кралеви.

Наместо видео, 3 слики кои се доволен приказ за дел од она што се случуваше на теренот. Во неможност да направи нешто повеќе, при изгубена топка па дури и при ваков резултат од 4-0 навистина нема потреба од вакво однесување. Удирање на противнички фудбалер без потреба, не му доликува на еден Кристијано Роналдо, освен својот го руши и угледот на целиот тим. Индивудалните успеси и рекорди се одлични и треба само да бидат проследени од тимските успеси, не да бидат приоритетни пред тимот. Повторно ќе повторам Реал Мадрид не зависи од Роналдо, туку Роналдо од Реал Мадрид.

Една од причините зошто нема да биде голем човек, а не па голем играч. Каква препотентна и искомплексирана пизда, еј еднаш не отиде да им честита на колегите за головите. Него секоја прилика а фатеше топка себичеше максимално, а цел тим него го форсира цела утакмица. Колку ми се напраи ќеиф што при последниот гол Бејл не му ја даде туку ја пукна од 30 метра. Нека иде нека се слика со некое дете сеа да докаже дека е ок момак или нека уплати 500 иљади евра у хуманитарни цели и да гледа сите медиуми тоа да го пренесат, да не му се поебе имиџот случајно. Он може си има мислење за себе дека е супермен ама годините ги стигаат сите, па и него. Последниве две години еден финиш што го имаше, сеа и тоа го изгуби, му остана дајвањето и јадењето гомна по судиите зашто не му судат фаул или зашто некој не му подал. Ќе биде легендарно доколку некој од Хамес/Бејл при прослава на гол му шепне: There's a new sheriff in town. Ко Џордан што им напраил на Меџик и Брд, абе ако не попизди од нервоза, тепачка ќе напраи мислам. :D
Dosta go hejtas, on imase najdobra partija so hihonn, a vcera najmnogu udari u gol isto i Karlo izjavi-poso i on primeti profesionalno odnesuvanje. Najveke kef ke bide da dade gol naredna i site drugi ic kur da ne im cue da se vratat na centar, pa togas sam neka skoka pred publika

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

zmej gorjanin и Тетекс Фан се дел од оние боо-бојс на Бернабе, друго објаснување нема за хејтот што го прават. Ај Тетекс типичен сРеал фан си хејта онака да испуни норма, ама змејов без причина го хејта Роко :(

2 hrs ·

Ти некоја друга утакмица си гледал чим ми збориш овде за некакво себичење од Роналдо. Па уште не отишол да им честита на соиграчите при головите...шта речи освен дека си ја преспал утакмицава.
Пројде толку време а не научивте каков е Роналдо. Не му било гајле дали Реал ќе победи, важно му било само гол да даде. Да, важно му е да даде гол, зошто он е може и единствениот што има таква жед за фудбалот, жед секоја година да биде се подобар и подобар. Жед која и го напрае фудбалер каков што е денеска. А тоа не значи дека му е сеедно дали неговиот тим ќе победи или не.
Факт е дека не е у форма, ама дека не се труди и дека се себичел...Промаши три добри шанси, нормално е да биде нервозен. Што не го оправдуе тоа што го удре противникот, ама сериозен си дека ова ми го споредуеш со тоа што го напрае Пепе?!

И да, странава одамна ми е на блок. Честитај му на админчето среќен 12-ти роденден, да му се множат.

Истиот тој егоистичен карактер што го тера да прави вакви глупи потези и да не се претерано радува на головите од колегите,истиот го прави и да дава по 50 голови од сезона.Не знам што не ви е јасно,ваљда го научивте каков е овие 6 сезони или колку и да се веќе.Бејл лупна два гола синоќа и готово никој не го ни спомнува.
Многу неблагодарно е да се плука по Роналдо.Мислам дека си има кредит да не е во форма неколку утакмици(а не дека сега не е)после се што постигна во Реал и за Реал...

zmej gorjanin и Тетекс Фан се дел од оние боо-бојс на Бернабе, друго објаснување нема за хејтот што го прават. Ај Тетекс типичен сРеал фан си хејта онака да испуни норма, ама змејов без причина го хејта Роко :(
Не се ложи на победу против Бетис, ти ке ги пцуеш прв против Билбао, Севиљу, Барсу и Атлетико.[emoji38] [emoji13]

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Колку драстично се менуваат работите од натпревар до натпревар страшна работа..до пред некоја година кога Роналдо ве вадеше со головите сите тука паѓавте во трансој ,кога рушеше рекорди по постигнати голови и кога постигнуваше голови против Барселона тогаш арен беше,сега два натпревари не постигнал гол и не се радувал ..и готово нечини...да ви ебам неблагодарниците:pos:...

Роналдо ваков таков е синоним за овај Реал Мадрид од 2010 наваму и сите клубот го препознаваат по него како еден од најдобрите играчи што играле во историјата на овој голем клуб...па онаков професионализам не верувам дека некој досега покажал освен Џордан на времето и Коби Брајант и останатите амерички спортисти..реткост е да видиш како некој голем спортист да игра и да се труди после се што постигнат во кариерата како некое 18 годишно дете кое чека за повик...мислам страмота е кој било фан на Реал Мадрид да го критикува Роналдо бидејќи никој ама апсолутно никој ниту вие како фанови ниту било кој фудбалер и функционер во клубот нема постигнато повеќе за Реал Мадрид од Роналдо

Роналдо го кењаат кој е на чекор да стане играч со највише голови во историјата на тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom