Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Илара си оди и Силва на позајмица.

Верати тешко ќе го пуштат од ПСЖ , но ако го пуштат оди во Барса . Ковачиќ има потенцијал но зависи колку ќе му се даде шанса , а пренатрупани сте на средина .
Не се секирај ти за тоа. Титули се освојуваат со 22 - 23 играчи, не со 13 - 14 ко лани со Анчелоти.

Не се секирај ти за тоа. Титули се освојуваат со 22 - 23 играчи, не со 13 - 14 ко лани со Анчелоти.
И лани имавме толку само што АнЏелоти не ги играше, и прваше измени у 93та при резултат 4-0 на полувреме :pos:

КР ОУТ :pos:
Данило ми е прејјак спринтер и се гледа дека е желен да се докажи, само уште пасовите да ги среди, грешките негови се од преголема желба за докажување иначе дечкото е добар.

Добар е Данило, само уште ми делуе ко да е преимпресиониран. Ама у секој случај Карвахал би го играл прва постава.

Веќе втора сезона по ред, КОЈ КУР БАРА БЕЈЛ ВО ТИМОТ?
Нема логично објаснување, пробувам али неможам да најдам.
Да играше Хамес место него ќе имаше повеќе креативност, подобар посед, акциите немаше да завршуваат 2 секунди откако ќе ја прими топката и уште милијарда повеќе причини зошто секој фудбалер е подобар од Бејл. Ај у пичкуматренушукурац.

Абе каков добар Данило, најлошиот десен бек што сме го купиле по Фоберт, врска нема типот. :eek:
Фоберт беше крило кај нас, и моментално само со Бејл можеш да го споредуваш.

Добро бе толку е лош Иљараменди, се побрзваме со негов транфер а на мојов форум Шпанциве го фалат па пособено навивачите на Реал само тврдат дека бил игран надвор од позиција често или со грешни интрукции

Добро бе толку е лош Иљараменди, се побрзваме со негов транфер а на мојов форум Шпанциве го фалат па пособено навивачите на Реал само тврдат дека бил игран надвор од позиција често или со грешни интрукции
Toa ke mu doe kako Gecevski da go igras bek, a on ustvari ne znae ni centar.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Како Фелипе Мело во најлоши денови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom