Арбелоа, Лукас Силва, Иљара... бирајтеСо среќа нека ви е. Играчиште добивте, сега мислам дека е редно да вратите, одамна немаме видено играч од вас.
Сте биле и подарежливиАрбелоа, Лукас Силва, Иљара... бирајте
Браво. Цело лето немаше ниедна гласна шпекулација за него и на крај done deal. А не како со Де Геа, Бејл и Модрич, од мај до август секој ден иди ми дојди ми низ весниците и порталите..
Иначе ми изгледа како супер трансфер, само сега треба да се шитнат Иљараменди и Лукас. Конечно средината е комплетно покриена и на секоја позиција има доволно играчи за ротации. Нека го официјализираат уште Де Геа (веќе аман) и на раат да чекаме да дојде неделa.
20:30 h. - Sporting Gijon vs. Real Madrid (пренос на Спорт Клуб 2)
А уште нема мајца не па дрес од РеалЅверче
![]()
Затоа ние le roba Верати .
Некој добар ХД линк или спокаст?
Сите сопкасти ми ги дава офлајн
Виде и тој дека нема шанси у Реал па почна на Барса да им се умилкува.Затоа ние le roba Верати .![]()
Верати тешко ќе го пуштат од ПСЖ , но ако го пуштат оди во Барса . Ковачиќ има потенцијал но зависи колку ќе му се даде шанса , а пренатрупани сте на средина .Виде и тој дека нема шанси у Реал па почна на Барса да им се умилкува.
Како и да е со Кова добивме екстра играч за помалку пари од Верати или Погба кој не е толку експониран и нема да има голем притисок врз него.