Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Со среќа нека ви е. Играчиште добивте, сега мислам дека е редно да вратите, одамна немаме видено играч од вас.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Браво. Цело лето немаше ниедна гласна шпекулација за него и на крај done deal. А не како со Де Геа, Бејл и Модрич, од мај до август секој ден иди ми дојди ми низ весниците и порталите..

Иначе ми изгледа како супер трансфер, само сега треба да се шитнат Иљараменди и Лукас. Конечно средината е комплетно покриена и на секоја позиција има доволно играчи за ротации. Нека го официјализираат уште Де Геа (веќе аман) и на раат да чекаме да дојде неделa.

20:30 h. - Sporting Gijon vs. Real Madrid (пренос на Спорт Клуб 2)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ова со Ковачич буквално 2 минути работа беше.Немаше никакви шпекулации бам за 2 дена во Мадрид.
Со среќа нека е.Иљара или Силва нека се пакуваат

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Браво. Цело лето немаше ниедна гласна шпекулација за него и на крај done deal. А не како со Де Геа, Бејл и Модрич, од мај до август секој ден иди ми дојди ми низ весниците и порталите..

Иначе ми изгледа како супер трансфер, само сега треба да се шитнат Иљараменди и Лукас. Конечно средината е комплетно покриена и на секоја позиција има доволно играчи за ротации. Нека го официјализираат уште Де Геа (веќе аман) и на раат да чекаме да дојде неделa.

20:30 h. - Sporting Gijon vs. Real Madrid (пренос на Спорт Клуб 2)

ВЕчеррррррр

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.886

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.886
Има од Модрич бе, шо ти е :vozbud:[DOUBLEPOST=1439910486][/DOUBLEPOST]Хаха :P

Последно уредено:
Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Некој добар ХД линк или спокаст?
Сите сопкасти ми ги дава офлајн

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.886
Затоа ние le roba Верати . :P
Виде и тој дека нема шанси у Реал па почна на Барса да им се умилкува.
Како и да е со Кова добивме екстра играч за помалку пари од Верати или Погба кој не е толку експониран и нема да има голем притисок врз него.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Виде и тој дека нема шанси у Реал па почна на Барса да им се умилкува.
Како и да е со Кова добивме екстра играч за помалку пари од Верати или Погба кој не е толку експониран и нема да има голем притисок врз него.
Верати тешко ќе го пуштат од ПСЖ , но ако го пуштат оди во Барса . Ковачиќ има потенцијал но зависи колку ќе му се даде шанса , а пренатрупани сте на средина .

Kajgana Shop

На врв Bottom