Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Real Madrid are closing the deal for Kiko Casilla for 5m€.

ќе го биде за куп и пријателски со Милан на нова година.

плус наше дете е, ќе се испуни и квотата. :kafence:

Иначе трансферот на Касиља би требало утре да биде официјализиран. Јебига, не бидуе без Касиља(с) :D

Ова би требало да значи дека и нема ништо да биде од трансферот на Де Геа. Според мене исправно, на мајка им пи*ката 40 милиона за една година од истек на договор. Нека си го задржа. Навас прв голман, Касиља резерва.

@ElNinho је*и се :D

Џигерица ка Митар Мириќ у најбољи дани.
cf06481be1b842d478411fc325a591d2.jpg

Да се разбереме, Навас е топ голманче, али Де Геа е врвот, Ноер, Куртоа и Де Геа, тие се тие во моментов, се останато е едно ниво подоле од нив, бар според мене. Ја би да се платат уште сега колку и да бараат Јунајтед и со тоа голманската позиција ни е осигурана во наредните 10 години, шпанец е и не верувам дека може брзо да си замине од кај нас, а на Навас може да му текне уште наредната сезона да се врати во Коло Коло. :D

Знам дека догодина може да го земеме беспари али дотогаш може да се случат многу работи и да го продолжи договорот со Јунајтед. А кај Де Геа ми се допаѓа тоа што е висок и при прекини ќе сме многу посигурни, знаевме колку проблеми си имавме кога бранеше Икер и колку подобри бевме во такви ситуации кога бранеше Диего Лопез.

Се мислам дека Де Хеа ќе дојде ова лето, некаде читав дека со Реал имале преддоговор потпишано. Сега и Валдес си иде од Јунајтед така да Кејлор добро ќе им дојде, а Касиља е купен ради тоа што доаѓа од Кантерата. Него она што загрижува е што Реал најверојатно нема воопшто да се засили оваа година, а и ако се засили ќе ја засили само клупата. Верати снима реклами за ПСЖ, а Агуеро на твитер му посакува добродојде на Стерлинг. Додека ако победи Ла Порта голема е веројатноста Погба да отиде во Барселона. На тој начин Барселона не само што ќе има класи посилен напад туку ќе има и една од најдобрите средини евер. Него момаков дава надеж

бонус Хесе

Де Геа доаѓа, Навас си оди, затоа Касиља.

Сите барате да се купат играчи, али каде ќе играат?
Реал има преполна прва 11ка, со тоа што Иско и нема каде да игра. Треба клупа, само клупа и ништо друго. Голманската е празна позиција, со тоа што би немал ништо против Навас да биде прв голман додека не дојде Де Геа.

Има шанси да се земе Љоренте од Јувентус, почнаа повторно со некои шпекулации. Според мене најлош проблем е што ќе нема замена за Модрич ако се повреди. Тоа значи дека ќе биде исто како ланското фијаско без него. Али ако Бенитез одлучи да се игра со ДМФ + Модрич и Крос, тоа е сосема нова ситуација.

Читав некаде дека побарал екстра тренинг со четирите централни и Иљара, каде што разгледувале сценарија за подобра дефанзива. Значи најверојатно еден од Касемиро/Иљара ќе биде стартер.

Де Геа доаѓа, Навас си оди, затоа Касиља.

Сите барате да се купат играчи, али каде ќе играат?
Реал има преполна прва 11ка, со тоа што Иско и нема каде да игра. Треба клупа, само клупа и ништо друго. Голманската е празна позиција, со тоа што би немал ништо против Навас да биде прв голман додека не дојде Де Геа.

Има шанси да се земе Љоренте од Јувентус, почнаа повторно со некои шпекулации. Според мене најлош проблем е што ќе нема замена за Модрич ако се повреди. Тоа значи дека ќе биде исто како ланското фијаско без него. Али ако Бенитез одлучи да се игра со ДМФ + Модрич и Крос, тоа е сосема нова ситуација.

Читав некаде дека побарал екстра тренинг со четирите централни и Иљара, каде што разгледувале сценарија за подобра дефанзива. Значи најверојатно еден од Касемиро/Иљара ќе биде стартер.
Да, мислам ова е тоа

Икарди е светлосни години подобра опција од Љоренте во 4-2-3-1 систем, а сигурен сум и на Бензема ќе му ја земе стартната позиција.

Конечно после незнам колку години да видам да се работи нешто на тренинг а да не групно фотографирање или зезање :D[DOUBLEPOST=1437132468][/DOUBLEPOST]Потпиша Кико, денес ќе биде официјализирано, топ 2 солидни голмани, наредно лето лапај си го Де Геа од фидер клубот за гага :D

Последно уредено:
Нема Де Геа да дојде ова лето, го напнаа чика Перез сега наредното лето ќе го земе гага (наводно и поголем договор ќе добиел Де Геа ако дојде наредното лето)
Конечно завршивме со голманите ајде сега еден Агуеро :pos:

Моментот коа ти е криво што си иде Касиљас и го купуваш Касиља.Сеоски Касиљас.:):)

Де Геа ако остане сезонава у Јунајтед, ќе мора да го продужи договорот за да не седи цела сезона на трибина. Мало морген ќе го земе Перез за џабе.
Од друга страна, викате со него ќе сме се обезбеделе за наредни 10 године. Точно, ама и Навас е моментално одлична опција. Ако брани добро, наредни 4-5 ќе излеза уште десет Де Геовци и Куртоовци, ич да не му ја мислите за тоа.

Кажав ја, и ја да сум Перез не би им дал 40 милион за една година од истек на договор.

11760101_845854718839432_4052131151220476358_n.png

Ајде Кикуле ти можеш да не избавиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom