Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само кај фанови на реал го има твоево размислувањеИ што ако Каљехон го бацуваше амблемот коа за кур не го бива? Преку таквото више од коментари у кои се величаат играчите над клубот.
Леле аман што е со дебилниве муабети дека Перез го избркал Касиљас?
Избркани беа Снајдер, Озил, Робен... Икер не е ни блиску до избркан, што ви е?
Перез десет пати му даде газ на Касиљас низ годиниве бе. Само за него не го фаќаше тој негов инает, сто пати му прогледа низ прсти и се пичкареше во поглед на одлуките со Касиљас. Дури и сега му ја прифати уцената, ќе му плаќа 10 милиони иако нема да биде играч на Реал. Да сакаше да го избрка ќе го стореше тоа коа беше Мурињо, он обратното го направи. Двата тренери на голмани и на Жозе и на Карло, го кажуваа истото, дека Касиљас е послаб од неговиот конкурент за голот (Лопез, Навас). И што се деси? Пак Икер бранеше. Тоа е бркање?
На сите ни е криво што си иде, ама секоја приказна има две страни. Икер не е безгрешен, неколку пати си го злоупотреби капитенскиот статус, зошто се правите слепи на тоа? Премногу долго време играше топло-ладно и со навивачите и со соиграчите и со клубот.
Флорентино направил милион моронски потези, зашто за тие не му замеравте толку? Потегот да се стави крај на сагата со Касиљас е еден од најрационалните што ги направил. Да повториме, на Касиљас не му беше кажано: За тебе нема веќе место у клубот, туку му беше укажано дека ако дојде Де Геа, Икер ќе треба да се испоти за местото. Он не го прифати тоа. Толку.
И што ако Каљехон го бацуваше амблемот коа за кур не го бива? Преку таквото више од коментари у кои се величаат играчите над клубот.
И ја ќе бев среќен да отидеше у Барса, ќе имавме инсајдер кај непријателот плус ќе направеше проблем на голманите
Ми прави ќејф. Исто така ми прави ќејф кога дете од академијата унапредено во прв тим ќе успее да стане битна алка во тимот. Ама не ми прави ќејф кога одредени играчи се величаат како богови само затоа што нивните почетоци се во младинскиот погон. Љубов кон клубот е доволна само во мали клубови. За во големите како Реал, кој секоја сезона во сите натпреварувања влегува со амбиција да ги освои, едноставно треба повеќе и тука нема љутиш.Полека. Нигде не го величам Касиљас над клубот. Баш у последните година-две сум негов најголем "хејтер". Поентата ми е дека екипата без тие неколку играчи како него и Рамос би останала без срце (нешто како Манчестер Сити).
И у право си, такво време дојде да веќе љубовта спрема клубот не е битна се додека се освојуваат титули. И јас би се нафатил сите до еден да се платеници и да ги боли кур за Мадрид се додека освојуваат дупла круна или триплете. Ама мора да признаеш дека ти праи ќејф кога ќе видиш како некој од играчите после постигнат гол или битна победа го бакнува амблемчето на дресот.