Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ама најјако ми е кога при секој контакт на Касиљас со топка, се слушаат свирежи и у ист момент другиот дел од публиката дава аплауз. Само "чудно" е што последните 15 мин. не се слушна ниеден свиреж кон Касиљас. Чудно под наводници, зошто тие што го свират како по обичај напуштаат стадион 20 мин. пред да заврши утакмицата. Тоа се тие, најверните фанови на Реал.

Ама најјако ми е кога при секој контакт на Касиљас со топка, се слушаат свирежи и у ист момент другиот дел од публиката дава аплауз. Само "чудно" е што последните 15 мин. не се слушна ниеден свиреж кон Касиљас. Чудно под наводници, зошто тие што го свират како по обичај напуштаат стадион 20 мин. пред да заврши утакмицата. Тоа се тие, најверните фанови на Реал.
Реал никогаш немал верни фанови на бернабе све тоа се љуѓе кои јадат сендвичи,тост,семенки и сл..[DOUBLEPOST=1432482349][/DOUBLEPOST]Иљара на фб: „Ќе се видиме следната сезона. Ви благодарам што сте секогаш овде со нас. Горд сум што сум дел од ова семејство“.‪#‎HALAMADRID‬!
Иљара ќе си идел?Ма немој да ме јебеш///

Последно уредено:
Играч потпишале со тоа име лол

Даа, видов пред малку. Од следно лето во Реал.

Инаку погоре за Ернесто пишав, не е грешка :D Ама после тоа читав нешто темек сакал да остане во Билбао... абе приказни.

Di Mateo не е повќе тренер на Шалке :D

Real Madrid could be set to make an announcement on the fate of Carlo Ancelotti as club president Florentino Perez called a press conference for 18:30BST, according to AS.

Speculation has been rife over the Italian's future at the club and Perez is likely to clarify things this evening.

Изгледа официјално одлета Карло, бајаги навалија со вестите.

Како и да е за наредна сезона не може да биде полошо со нов тренер. Треба да ги надмине фантастичните 0 титули од сезонава за да биде подобар.

Во 20 часот прес-конференција на која Перез ќе објави дека Анчелоти нема повеќе да ни биде тренер. Крвта да ти ја ебам Перез ако го бркаш за да ни го донесиш Бенитез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom