Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Ничем изазвани Јувентус си добија победа. Ја верувам дека Барса и Баерн лагано би ги добиле. Нити изиграа нешто WOW нити пак беа лоши. Не добија онака лагано ко што Барса не доби на последно Класико.
Преку половиот орган ми се сите оние нафрлени топки кон Роналдо против вакви екипи што имаат 2метрашки стопери. Јес да голот падна по таква нафрлена топка али тоа беше заслуга на Хамес кој се избори и ги фати стопериве на Јуве неспремни за нешто такво али ваквата игра во која Марсело или Карвахал нафрлаа ми се кењаше искрено.
Мората телето што со главата у земја трча ни даде гол бе
Коентрао место Марсело, Рамос позади стопер место Варан/Пепе.
Најдобриот можен пораз ти е ова со гол во гости. Верувам во финале само ако не игра Рамос средина и ако Бензема нешто изигра со Роналдо.
Преку половиот орган ми се сите оние нафрлени топки кон Роналдо против вакви екипи што имаат 2метрашки стопери. Јес да голот падна по таква нафрлена топка али тоа беше заслуга на Хамес кој се избори и ги фати стопериве на Јуве неспремни за нешто такво али ваквата игра во која Марсело или Карвахал нафрлаа ми се кењаше искрено.
Мората телето што со главата у земја трча ни даде гол бе

Коентрао место Марсело, Рамос позади стопер место Варан/Пепе.
Најдобриот можен пораз ти е ова со гол во гости. Верувам во финале само ако не игра Рамос средина и ако Бензема нешто изигра со Роналдо.