Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Zamenata isco - cica bese ocajna go izvade edinstveniot sto nesto pletkase od sreden red

Ај малку оценки од 0 до 5.

Касиљас 3
Карвахал 00000
Пепе 1
Варан 00
Марсело 0
Рамос - (минус) 0000000 ОЧАЈ
Крос 2
Хамес 3
Иско 1
Роналдо 3
Бале 000000 ОЧАЈ

Се на се, загрев. Ама ај ќе ги поминиме дома.

Тоа Велшкото гомно не колата НЕГО ДА ГО МАСАКРИРААТ у мадрид бе!едно 4-5 утакмици со бабунски во ш тим да игра пичка му материна

Не сфаќам како може тренер да си дозволи толкава грешка со Марсело, кој патем вон форма 10 утакмици и претерано офанзивен, стартува против екипа која игра на контри баш од страна на бековите. Тотално виновен за утакмицата. Скаутинг екипата задолжена анализа на противник слободно може да си даде отказ.
Другите беа очајни тотално, за одбраната зборувам.
Бејл е посебна прича, најдобрата работа на светот ја има а не мора да прави баш ништо, само да се појави.

Незнам дали ќе се извадат на Бернабе а и не ми е гајле, се додека се форсираат играчи поради стара слава и цена овој тим нема да види ни т од титули. Почнувам да мислам дека ланската Децима беше 70% заслуга на Мурињо, што остави спремни играчи кои впрочем знаат што сакаат.

Ги гледав само последните 5 мин да ти ебам втората смена морав на резултати на моб да пратам :pos: дајте хајлајтс ако излезе.
За мене ова е супер резултат, очекував да дадеме 1 гол и да не изгубиме повеќе од 1 гол. Верувам дека може да ги поминеме на домашен терен сепак ова е двомеч и затоа е интерено да се гледаат натпреварите од нокаут фазата.

Многу некако има дупка меѓу одбраната и Икер кога градиме посед, преспоро се враќааат, тоа може да биде заебано ако тргнат на контри овие. :cautious:

Првпат во ЛШ меч сум разочаран од Анчелоти. Па да му ебам матер, оваа грешка мораше да се поправи во второ полувреме. Што кур сакаа имавме 1-1, немаше потреба од такво глупо пимплање со сите напред и изигравање каталонски антифудбал.

Тотално нонсенс денеска, и тактика и формација и пристап и све. Ај шо го играше Рамос го играше ама штом веќе го играш него барем да играше со акцент на дефанзива а не со факинг Рамос да напаѓаме и да градиме посед. Таму стопер може да изигра добро само ако има задача да разбива, овде Рамос имаше задача да биде директен партнер на Крос во креацијата.

Па капак на се и прелошо изигра, и тој и Иско, Карвахал и Марсело убедлвио најслабите поединци, по нивни грешки дојдоа сите шанси на Јуве, исклучок оваа задњава на Варан. Не ги кривам толку Варан и Пепе колку што беше крива тактиката и замислата да играат поблиску до центарот него до својот шеснаесетник. Не ме јеби бе против Јуве играме не против Леванте, една долга топка на Пирло и ете ти шанса.

Пеналот беше скроз непотребен и лесно можеше да се избегне. Али се деси ради неискуството на Карвахал и искуството на Тевез. Никако не смееше да оди на фаул, брз е колку него, Тевез веќе бегаше у лош агол, можеше лесно да го испрати у трк и овој или ќе шутнеше безвезно или ќе отидеше у гол аут.

Резултатот е добар, шансите за поминување се изразити ама за да се деси тоа ќе мора многу поразличен пристап на ревашот.

Едина верба за да одиме понатаму е тоа што полошо од ова не може да одиграат :D викендот Валенсија, среда Јувентус :D

Zamenata isco - cica bese ocajna go izvade edinstveniot sto nesto pletkase od sreden red

Ако нешто беше погодено денеска тоа беа замените. Иско направи премногу грешки, мора веќе да прекине со тие невозможни солажи, Чича влезе и одма се промени играта во напад се измеша одбраната на Јуве. Едино Хесе требаше порано место залижаниот, кој рака на срце и не изигра многу лошо денеска, споредено со неговите партии од оваа сезона.

Да не погодеше од 2 метра Хамес пречка и оној Карвахал да не направење глуп пенал, ние ќе тепавме 2-1 а не они нас. :boksix:

Да не погодеше од 2 метра Хамес пречка и оној Карвахал да не направење глуп пенал, ние ќе тепавме 2-1 а не они нас. :boksix:

Баба да имаше куре, дедо ќе ја викавме :D

Како одигра Марсело?
Откако му го испија мозокот Севиља искрено очекував Коентрао да стартува.

Што и да се случи во Мадрид, јас лично би сакал победникот од овој дуел да е шампион. Та ние, та вие кој и да изгуби, да изгуби од шампионот.

Некој.... да мењаме дрес? :D

Sto citam nesto, covek ke pomisli Juventus ne nadigral kako Barca koga ne bapna 5-0 :)
Juve si odigraa pametno i si ja cekaa shansata. Tri nasi greski, 2 nivni gola. Ne e loso.

Kako i da e, kako sto kaza @ElNinho , neznam kolku pametno bese ona sto vtoro trgnavme na pobeda. Dali nekako osetija deka Juve se razlabavija pri krajot na 1vo poluvreme, resija uste tamu da gi eliminiraat. Neznam. Kako sto se vide, ne bese pametno.

1-1 , ostaj im posed na Juve oni neka rizikuvaat na vtor gol. E sega znaejki ja nasava odbrana zadnje vreme...sto znam, sepak Ancelotti moze bese u pravo sto trgna na vtor gol :toe:

Pa sega ako ne nemozeme da gi tepame Juve (ili bilo koj drug tim) na Bernabeu, pa ne ni zasluzuvame finale. 2-1 e dosta aktiven rezultat.

Ако нешто беше погодено денеска тоа беа замените. Иско направи премногу грешки, мора веќе да прекине со тие невозможни солажи, Чича влезе и одма се промени играта во напад се измеша одбраната на Јуве. Едино Хесе требаше порано место залижаниот, кој рака на срце и не изигра многу лошо денеска, споредено со неговите партии од оваа сезона.
Се виде дека Рамос не може да игра таму дека средината на јувентус им го земаше умот на нашиве а пак тоа мајмунот по лева страна не можам да замислам како го држеше цела утакмица .. Наместо замена да прави Коентрао за Марсело и Рамос место Пепе назад и Чича шпиц тој се одлучи да го извади Иско и притоа да брка резултат со Рамос на средина , епа не може така .

Рамос и Карвахал најкатастрофални денеска, Рамос против Атлетико пред да почнат знам дека ќе гази ради мотивацијата, денеска многу олабавен беше, несериозен, најтехнички поткованиот дефанзивен згреши 9/10 воздушни пасови :(.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom