Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Преотворено е 4-3-3 со Иско-Хамес-Крос на средина. Би требало да почнеме со 4-4-2 со таа разлика што Бејл ќе игра пред Чичарито.
Бољи е 4-4-2, ама ако реши Карло да играме и со класичен напаѓач, ќе игра Чичарито и автоматски 4-3-3 доаѓа, пошо Мијалков мора да стартуе. И јас сум за 4-4-2 повеќе.

"Our defending has to improve," warns Ancelotti

Ако е точно дека Рамос ќе игра во средина тогаш најверојатно според тоа како иделе измените пред тоа Иско ќе треба да седне, што мене ми е малку веројатно, осбено што Иско е одличен и напред и назад и единствена маана му е брзината.

Колку ќе биде добро ќе видиме вечер со Рамос во средина повторно.

Икер
Карва Варан Пепе Марсело
Џенгис Рамос Крос Иско
Бејл Роналдо

Ова е за вечер составот. Вака со Рамос тријаголникот што ќе го напраат Варан Пепе и тој, ќе умвртвува игра многу брзо, Пепе и Варан беа одлични, останува вечер да видиме. Вака сме многу по сигурни во одбрана а да се надеваме дека шансите ќе се искористат, па на Бернабе здравје со Модрич :)

Вечер ќе напаѓаат по левата страна.Шпанциве го нашле изгубеното ливче со тактиките на јуве :)

97589962b1e501ccfa9a4e62a990626f.jpg

Страв ми е со Рамос у средина бе. Мислим дека при добар пресинг на Јувентус ќе ни ја снема срединава...

Другари ај ставете Аце и Сопкаст стримови порано,фала:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom