Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
-----------------De Gea----------------
Danilo-----Varan------Ramos-----Gaya
--------------------Verati---------------------
---------Modric------------Kroos-----------
--James--------Aguero-----------Ronaldo

:cool:

Kade be so Ramos vo odbrana.Covekot e roden golgeter :D
Gol Igrac :)

Многу очебол..

Среќа овај пропаднатиот трансфер ја погоди,па да не ги свират на полувреме :D :D

Заспав буквално, да не викнеше коментаторот и на работа немаше да отидам.
Нека го става Иско и нека го вади Алонсо.

Иначе да ги искоментирам овие двајцава што се бунат за минутажа...

Хесе пробува ко Бејл... рогни ја напред и трчај по неа до корнер знаменцето. Еден дуел не доби со бекот на Алмерија. Еден саглам пас не даде во 16 за напаѓачиве.... нула огромна цело полувреме.

Копукот Иљараменди... боди-чек неможе да добие со тој играчот со фризура од 70те години. Еден пас неуспеа да испрати подалеку од 3 метри. Едниот што проба на да даде до Хесе му пропадна и се назад рога до дефанзивците. Кога го гледам како си трчка лагано се прашувам дали знае што е поимот позиционирање.... немора да биде добар таклер ама барем нека проценува каде може да утрча противнични играч па нека покрива таму му ебам глупото муле.

Jese posle povredatata e sosema drug igrac. Momentalno ne e kvalitet ni za u Granada da igra.
Shteta.

Овај од тие еден има со бела коса, преку 40 години, мамето им ја еба на Арбелоа и Иљара.
А Хесе после повредата не е материјал за Реал.[DOUBLEPOST=1430336130][/DOUBLEPOST]раштимана гитара

Последно уредено:
Арбелоа :pos:

ЦР да има како ќе излезе :D

Психички го реметат овие нашиве ботови :D

Ако некој планира да прави видео со топ 10 голови од Реал сезонава нека ги земе сите 10 од Хамес, нема да погреши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom