Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Која црна ждрепка,не минуваме без Марсело,Бенз и Модриќ

Чоло ни ги сопираше Бејл,Бенз и Роналдо без проблем, а сега кога само ЦР е тој што треба да даде гол и да направи нешто во нападот,тој ќе биде 100% отсутен од играта(дај боже да ме демантира)

Имаме 2 играчи само кој можат да направат разлика,ЦР и Хамес,а тоа Чоло не е глуп да го види,и сигурно ќе бидеме затворени максимално..

Голем песимист сум
Викаш дека само роналдо ќе биде чуван а во 2012 кога го немаме факинг бејл рони сам им даваше по 3-4 гола...Чичарито сите ќе ве демантира што мислите дека ќе игра нубски...

Се загледав клипои од утакмицата у Лисабон, ме пука адреналин ко да е финале у пм :D
SI SE PUEDE!!

Иначе ко што читам, врие у Мадрид. 100.000 пред Бернабе два саата пред утакмица. Имало и инциденти меѓу Ултрас Сур и навивачите на Атлетико.
a9c557e6039a262297864bf1e3a33567.jpg

Икер
Карвахал - Пепе - Варан - Коентрао
Хамес - Крос - Рамос - Иско
Бензема - Роналдо

Како што не ни се во форма играчиве од средина мислам дека највеќе корист би имале од Рамос да игра таму а и редно е Карло да направи некоја друга замена освен оние стандардните. :D
:tvg::tvg::tvg:

Јаоооо Карло ванаби Мурињо :D
Не знам дали е добро или лошо ова. Пепе изигра супер како ДМФ во времето на Мурињо, ама па тоа беше одамна и не знам како ќе се снајде сега Пепе.
Ајде, само срце на терен сакам да видим, па што биде нека биде.

Јаоооо Карло ванаби Мурињо :D
Не знам дали е добро или лошо ова. Пепе изигра супер како ДМФ во времето на Мурињо, ама па тоа беше одамна и не знам како ќе се снајде сега Пепе.
Ајде, само срце на терен сакам да видим, па што биде нека биде.

Тетоец, Пепе ќе си игра стопер, Рамос е дмф :D

13523_821049034651317_1474699382104280155_n.png

Подобро не можело!
ОДИМЕ НА ПОБЕДА!

Ме плаши што нема ниеден на клупа што можи да направи разлика ако губиме. Да се надеваме дека први ќе заводиме, тоа ќе биди клучен момент за пласман во 1/2 финале. Нека ни е со среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom