Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ke ni zabutat eden na srekja I to je to

Добро дајте линк каде гледате упм, сопкастите ниту еден не ми отвара, флеш стримовите ми се гасат на 5 мин.

Или ќе е до PC или до сетинзите на нетот нешто ова не е нормално.

Добро дајте линк каде гледате упм, сопкастите ниту еден не ми отвара, флеш стримовите ми се гасат на 5 мин.

na max drugar

Go napraija Oblak golmaniste. Da ti ebam toa Bale glupak 1 na 1 promashi i sea pri kraj se lizna benz na kontrata ccccc samo da ne primime

Роналдо да беше тој барем на 1 од тие шанси сега ќе беше 0-2. Да ти се пљукнам у неспособните имбецили кога станува збор за важна утакмица.

Ајде барем Карло е во ред со тактиките, барем тој страв го нема.

Channel - 150045

Отвара како не отвара, сите сопкасти се активни.

Да не бидеме сеа лако со Барса второ да не знаат кај терат

Копач 100 миљонски. Оди бек да играш. Дренте е подобар од тебе.

Супер. Се изнапромашија, сега следи еден ултра глуп гол од циганиве и толку. А ко што знае нашиве да ги фати паника, ако примимо еден, ништо чудно да ни закача и втор.

Abe na rojadirecta ima za na smartfoni da gledas linkovi.Od tamu na mob si gledam ima cisti snimki.
Inace trebase da vodime najmalku 0-3

Не дупете сеа. Двете одбрани над Бејл му беа мајсторски со рефлекс, да направеше Касиљас/Навас тоа ќе дркавме, исто и таа при центаршутот на Џејмс. Лука и Бензе промашија многу поизгледни шанси, таму шутевите им беа мизерија а мораа подобро. Штета, може да не накапе непишаното правило сеа, мора затоа да се запне од старт на второ и да се даде гол.

Не бе не знаеме ние да им дадеме први гол и да ги натераме да се отворат повеќе и да ги размонтираме на контри... Секогаш мора да играме против нивниот бункер.

Победа или ништо атлетико беа надиграни..

Не дупете сеа. Двете одбрани над Бејл му беа мајсторски со рефлекс...
Првата рефлексна одбрана? Па рефлексна коа шутира у него идиотот. Нека му ја запали на страна да не му даде можност да ја фати. Ми шутира тука као некој аматер. И ниту една друга шанса не беше поизгледна од таа на стартот.

Ако не дадат гол денес, пиши куче пропало :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom