Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ти одбојка на трева да не гледаше... одма да се кењало. Топ изигра детето.. што сакаш ти на прва утакмица да додава ко Зидан.

Не бе дретко, туку да нема лаг коа додава :D

Цела офанзива им е повредена на Шалке затоа беа толку слаби и некреативни.

Солидна утакмица, контрола на ниво и најважно не примија гол и немаше повреди.

Тони Крос: „Не беше момент за забава по поразот од Атл. Мадрид!“

- „Криза во Реал Мадрид? изгубивме само еден натпревар. Но знам дека многу луѓе би сакале да го видат Реал Мадрид во криза. Ние не игравме како што требаше и критиките беа исправни“.

- „Бев поканет на забавата на Кристијано Роналдо. Но јас не бев затоа што знаев што би можело да се случи. Не беше моментот да се прави забава после поразот од Атл. Мадрид. Но, точно е дека беа многу луѓе поканети на забавата и не беше лесно да ја откажете“, - кажа германецот за ZDF.
Затоа бил и ќе биде крос пример за сите :) и на терен и надвор од него

image.jpg :ojeaa:Не се измочал пред утакмица

Мислам дека додека не се врати Модриќ (и на терен и во посакуваната форма) Лукас Силва ќе биде прв избор на Карло..

Детето како за прв меч одигра супер...дисциплинирано,супер ,супер...се гледа дека може да има стабилност во неговата игра...

Карло со пофални зборови,а и Пепе исто,кој бил позитивно изненаден од Лукас..(ваљда му има скурчено од Иљара со тоа што му ја враќа топката секогаш нему назад :P )[DOUBLEPOST=1424361860][/DOUBLEPOST]iiiiiiiii najdobrata vest vo 2015

10993487_10150790007379953_8289298022833304567_n.jpg

10986946_10150790007329953_2248031151719064895_n.jpg
16183_10150790007339953_2602964953797600239_n.jpg

Последно уредено:
На ла децима не сум се радувал толку колку денеска на сликиве со модриќ на тренинг :)

Па и коса има пуштено пак,за шмекот да е целосен :D бре бре :roker:[DOUBLEPOST=1424363331][/DOUBLEPOST]+ една слика гратис,шо ми падна у очи некако :)
10982307_921340747896724_9085842735518785928_n.jpg

Уште од сега знам дека летоска ќе го продаде Модриќ ... :icon_lol:

Секој омилен играч на мадридистиве после Роналдо лета :D
Не мора да значи Бензема уште е тука , а последниве сезони ни е најомилен нема пост да не се спомни неговото име :D

Па и коса има пуштено пак,за шмекот да е целосен :D бре бре :roker:[DOUBLEPOST=1424363331][/DOUBLEPOST]+ една слика гратис,шо ми падна у очи некако :)
10982307_921340747896724_9085842735518785928_n.jpg

Toa znameto :oeoeoe:, od komitite na @ElNinho , zbratimenite navivaci na Shalke od MKD :)

P.S.

Po na desno bese albanskoto ...e toa ne znam kako stignalo tamu :confused:.

една битна ствар у средата /
-Карвахал имаше асистенција при првиот гол со Лева нога
-Марсело го даде вториот гол со Десна нога

не дека е нешто кујзнае што али битно е што за бекови посебно добро се служат со 2-те нозе.
п.с Ди Марија напаѓачко крило па десната му беше само за потпирање :)

Pogba costs €100 million

From Monaco, Mino Raiola looks after the interests of such big names as Pogba, Matuidi, Ibrahimovic, Lukaku and Balotelli. MARCA went to interview the famous Italian agent in the Principality where he lives.

Pogba: "For me, he is the flagship of a new generation, the star, the leader. Today, there is nobody like Pogba. Including Barça, there are only seven clubs that can afford him."

Has Juve become too small for him?: "Perhaps, yes. But when he was just 17, he turned down Ferguson. He chose Juve, as did Ibrahimovic."

Real Madrid: "Back when they had their chance, they didn't really know who Pogba was. Other clubs did. Real didn't want to pay €10 million for him and just a year ago refused to pay €30 million for him. We spoke in Qatar. 'Why pay €30 million if soon he can come for free?' they asked. He ended up renewing his contract. If they want Pogba, they can call me. I'm not going to call anyone there. He's worth more than €100 million, but the price will be set by the club that buys him. I'm in contact with all of them, except Real Madrid. My name is not Jorge Mendes, who manages Real Madrid far too well."

Jorge Mendes: "He has a conflict of interests regarding the ownership of players. I always look for what is best for my players. He has Mourinho, who is a phenomenon, who hasn't changed in 20 years."

Ibrahimovic: "If Mourinho had wanted him, he would have played for Real Madrid. Ibra wanted to go there when he left Barcelona. It would have been a great deal, the perfect revenge against Guardiola."

Read more:Real Madrid: Pogba costs €100 million - MARCA.com (English version)

Не дека не е еден од најдобрите box to box средњаци во свет, ама човеков и себе се преценил и Погба го преценил. Баш ме интересира ако не на Реал (а Флорентино не верувам дека е до толку очаен за да плесне толку пари на овој) на кој ќе го шитне за над 100 милиона? Ете го Силва е повеќе од солиден, ни треба класичен ДМ, а тука е Верати кој е желба на Карло и тука е Касемиро на крај краева. Интересно е ова за Ибрахмович дека сакал да дојде во Реал после Барселона а Мурињо не го сакал.

За Ибра тогај мислам и Моу имаше изјава или нешто шпекулација дека со Роналдо не би функионирале во исти тим... што и така е до негде..ето Ибра сам се смета за Бог :D :D[DOUBLEPOST=1424532104][/DOUBLEPOST]Имате ли линк од Кастиља?
Гледам Мартинчо гол дадел

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom