Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш дека ова ти е еден од најдобрите состави до сеа? :)
Мада јас против тепачиве би излегол вака...

Икер
Карвахал - Варан - Начо - Арбелоа
Кедира - Крос - Иљараменди - Иско
Бензема - Роналдо​

Абе нека излезе Карло дефанзивно на Калдерон и нека се чека контра. Кој ги ебе, цело време им играат офанзивно и еден прекин и толку. Нека проба да го надигра наркоманон со неговата игра.

Иначе, вечер ќе биде донесена одлуката дали ќе му биде поништен картонот на Марсело. Иако ја не веруем.

Не е поништена на Марсело...немало контакт но имало НАМЕРА... wow

Поништен е картонот на Варан,поради тоа што не играл со рака.

поголеми глупости не сум видел.

Што очекуваш од федерација каде е дозволено мавање со копачка по судија.

Пепе инсистирал да игра со скршено ребро против Атлетико. Ќе видиме дали ќе му биде дозволено.

Иначе како бе, немало фаул но имало намера?! Која е логикава?! Па Марсело намерно се тргна за да нема контакт и да не добие жолт картон. Боже господе, ова ко ФФМ да ги слушам.

Пепе инсистирал да игра со скршено ребро против Атлетико. Ќе видиме дали ќе му биде дозволено.

Иначе како бе, немало фаул но имало намера?! Која е логикава?! Па Марсело намерно се тргна за да нема контакт и да не добие жолт картон. Боже господе, ова ко ФФМ да ги слушам.

Ова му доаѓа ќе одеш у затвор поради убиство!
- Не го убив ниту го удрив
*Имаше намера

Ова му доаѓа ќе одеш у затвор поради убиство!
- Не го убив ниту го удрив
*Имаше намера
Па друже и се оди за тоа во затвор, не ти функционира аналогијава. :D

McGgRh8.png

OnnSi80.jpg

Нема да ни мрднат у класиково, така ми изглеа. :)

Keдира најверојатно во Баерн од на лето. Според Скај веќе имал преддоговор.

Eдинствено ми е криво што ќе си оди за без пари(иако според формата немаше да биде некоја луда сума). Реал одма после тешката повреда му понуди нов договор во неколку наврати, ама постојано одбиваше. Изгледа и тој сфати колку е часот, па одлучи да не продолжи. Сепак факт е дека во овие тактики на Карло не се вклопи баш најдобро. Бледа сенка е од тој Кедира под Мурињо, а и повредите го кочат.

Иначе Хамес 2 месеци, Рамос 3 недели, Пепе скоро сигурно е надвор заедно со Маресло и Лука.
Дури 5 првотимци ќе бидат отсутни за дербито. Ќе биде екстремно тешко со ваков десеткуван состав но што е тука е. Време е после подолго време да истапи Роналдо со некој луд гол во негов стил. Сега откако се одмори го очекувам во топ форма и крајно мотивиран.

Според Радио Марка Рамос 5-6 недели аут. Како се заредија повредиве... (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom