Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бејл ќе го заменел Роналдо...да не знаеш дали да плачеш или да се смееш, копиле себично! Се потепа да му ја земе на Џејмс и на крај празен гол промаши. Треба да му ги запали некој образите.

Иско ни е најдобар играч моментално. И тоа што му фалеше, прецизен пас, го усоврши до максимум. Страшно ме потсеќа на Иниеста у најдобри дани. Контрола на топка - совршенство, дриблинг, пас, све!

Иско ни е далку најдобар играч..Пред Роналдо,Бејл,Хамес....сите....

НЗ само што ќе се деси со враќањето на Модриќ....а кога-тогаш и тоа ќе се деси...Со оглед на тоа дека Бејл и Хамес мораат да играат(перез рулс)..............

Немам намера лош збор да напишам за Бејл денес. Чекам негова добра утакмица, дотогаш ќе си биде статус кво.

ИЉАРА ЛОЏИК:Кога си близу до голот вратија топката назад кај рамос
Иначе Бејл пес му матер гнасен е више

Немам намера лош збор да напишам за Бејл денес. Чекам негова добра утакмица, дотогаш ќе си биде статус кво.
Znaci ke cekame kako vo finaleto, na tacna da ja ukara I e bog. Ili da istraca ednas vo 20meca I da dade gol.

Ednostavo e, vo mizerna forma e. Sr mislam prazen gol da mu ostavat pak ke ptomasi

Му се извини на Бензема со асистенцијава...

АООООО БУЧАВЛЕССССССССССССССССССССССССССС

Подобро му беше кога си играше лев бек (n)
Слаба завршница Бејл, многу слаба

Кретен. Место да ја подига формата во втората сезона он падна уште толку. Ни пола не е од тоа што беше минатата година. Гомно скапано два пати празен гол утиња. Кретениште, ако можеме да им го протнеме на Манчестер некако следната сезона ќе бидам пресреќен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom