Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ништо друго барем к*р не го боли за хејтерите.

теле :pos:

Иљара ќе стартува утре. Се враќаме на 4-4-2 само ќе видиме дали ќе биде Иљара позициониран пред Крос или обратно. Јас сум за обратно.

За неговото останување последниот збор го имал Анчелоти, иако Атлетик нуделе 25М. Подобро нека стои, да останевме само со Лукас и Кедира ќе беше преголем ризик.

Мора да се победи утре и против Севиља, многу е битно пред се психолошки кога знаат дека без разлика на резултатот на Мадрилењо ќе бидат повторно први.
Иначе Сосиедад немаат победа на гости речиси 10 месеци.

Нема да го продолжи договорот, а ако Јунајтед сака да извади нешто пари од него, летово е најреалната опција.

Нема да го продолжи договорот, а ако Јунајтед сака да извади нешто пари од него, летово е најреалната опција.
А Касиљас пред некоја ден изјави дека му се допаѓа МЛС лигата... :misticen:

Икер пред 2-3 дена изјави дека ако некогаш го напушти Реал не би отишол во ривал тука, туку би играл во МЛС лигата....
Интересно,ама сепак нереално за ДеГеа според мене..мислам дека ќе остане у УТД.

Како бе нереално, пореално амин, Касиљас ќе замини без дамка како џентлмен пошто знае дека не може да пружа сјајни партии, Де Геа го земаме за тешка пара и тоа е, имаме голман за наредни 10 години. Едино ми е жал за Навас, али мора секое лето некој да си страда од нашиве луди политики.

Kaква тешка пара, 1 година има од истек на договор.
За 25-30 милки ке го соберете.

Epa aj daj mi togas ti na mene 30 milki, cim ne e teska para

Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg
Milka_cow.jpg