Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој каде можам да ги симнам сите утакмици од ЛШ од минатата сезона?
HD да бидат, не е битно коментаторот, сакам да си ги имам за спомен од Ла Децимата. :)

http://livefootballvideo.com/fullmatch/europe/uefa-champions-league/bayern-munich-vs-real-madrid

барај на странава..еве таа е од Баљерн..имаш и на шански и англиски.

Исто можеш и од zamunda.net да најдеш се и сешто,само таму најмногу се руски ком,мада се е HD[DOUBLEPOST=1417381285][/DOUBLEPOST]t.e. еве линк од сите натпревари на Реал..барај таму назад :D
http://livefootballvideo.com/teams/real-madrid

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
10411297_909024279110743_1555884181509765652_n.jpg

Штета е само тоа што ради некој што е добро и примерно детенце, играчи како ДиМарија,Милер,Лам,Крос,Коста,Бејл,Ибра и тн неможат да добијат заслуга за добрата сезона со тоа што ќе бидат во тесниот избор на 3ца номинирани..пошто доброто дете и да е повредено голем дел од сезоната,и да се влече цела сезона по терен,и да трча помалку км од голманот на меч и тн- тој мора да биде таму...пошто е ,,добар ,, карактер и не е арогантен :)

Инаку се знае кој ќе биде добитникот :)

Постигни два хет-трика у една недела и најди се у потесниот избор за Балон Д'ор.
Животот е повторно убав :D

Ако се гледа кој има најмалку истрчано во просек по утакмица тогаш Меси зема.... плус е добро момче... му се потпиша на дрес на 3 пати поголемо дете од она што го игнорираше :D

Ако се гледа кој има најмалку истрчано во просек по утакмица тогаш Меси зема.... плус е добро момче... му се потпиша на дрес на 3 пати поголемо дете од она што го игнорираше :D
Тоа е истото дете што он лично го бараше. Се работи за квантен скок откриен од познатиот аргентински физичар Хозе Луиз Меси де Естреља, на кого Лео му е внук од мушка тетка.

Дечки не е лесно да се биде тренер и играч во исто време, не го зајбавајте Меси, заслужено си е на листата.

Ако до лани викавме дека не заслужуваат да им даваат гратис коли од Ауди, годинава и тоа како им се заслужени. Еве ja листата да видите кој каква избрал:

untitled.JPG

Тука ја имате целата галерија од настанот.

Нашиве само Q7, Q5 и A7. Селски деца, што знаат тие од S и RS модели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom