Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
(y)
10500587_10153342232872306_3613534494917302190_n.jpg

Иско денес беше број еден на терен. Премногу се труди, многу топки пресече, се враќа да покрие назад. Играше нешто ко Модрич. И добра дистрибуција на топки денес, као и одлична контрола на топката. Секоја чест, елеганцијо! :)

Изгледа не ги ротираше за да го навикне Иско на новата позиција.

16.

Едит: Моја грешка. 15 се.

Фали уште една победа за да се постави рекорд за најдолга победничка серија во историјата на клубот.

http://www.goal.com/en/news/1716/ch...-run-with-15th-straight-win?ICID=TP_TNM_ART_2

Али Наваз денеска ги покажа своите квалитети. И напаѓачот на Базел му подаде рака за интервенцијата.

Инаку гроота е некој ако не ја видел сликава досега :D

4434231.jpg

Последно уредено:
Ја у старите членови спаѓам или? :)

Нема што да се пишува веќе. Сите критики спрема Карло беа возвратени од него со поправање, како да го чита форумов ебааго. Реал победува сите се среќни, помалку драма.
Единствено на крај доколку се деси да не се освои ништо, тогаш ќе има плачење и плукање. Како и да е јас се воздржувам сезонава, имаат кредит од лани, за следна се спремам. :icon_lol:

Ах ние старите, имаме севселенски собор и се активираме само при пораз. :D

Стварно, не ни ја глеав утакмицата, ама знаев дека ќе има минимална победа, чак мислам и прва ни е со 1-0 ако не се лажам. Наредно огромен тест со Малага, ако го поминиме, серијата ќе продолжи уште многу долго бидејќи имаме боза противници и скоро сите дома.

vs. Malaga (A)
vs. Cornella (H)
vs. Celta Vigo (H)
vs. Ludogorets (H)
vs. Almeria (A)

Ова се преостанатите мечеви од 2014 година, на 4 Јануари и гостуваме на Валенсија. Фино би било дотогаш да ги победиме сите, а најтешкиот (eдинствен?) тест е наредното коло. :)

Стварно, не ни ја глеав утакмицата, ама знаев дека ќе има минимална победа, чак мислам и прва ни е со 1-0 ако не се лажам. Наредно огромен тест со Малага, ако го поминиме, серијата ќе продолжи уште многу долго бидејќи имаме боза противници и скоро сите дома.

vs. Malaga (A)
vs. Cornella (H)
vs. Celta Vigo (H)
vs. Ludogorets (H)
vs. Almeria (A)

Ова се преостанатите мечеви од 2014 година, на 4 Јануари и гостуваме на Валенсија. Фино би било дотогаш да ги победиме сите, а најтешкиот (eдинствен?) тест е наредното коло. :)
Со Ливерпул дома беше 1-0, а и не ги спомна утакмиците од Светскиот куп. Слабо Божино, слабо :D

Сега ги гледав резултатите со Карло во ЛШ.
Имаме скор 16-1-1 и низа од 8 победи по ред. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Јас уште чекам Раул да се врати :pos:

И он си ги полнеше Баљерн...малку болви да фрлиме :icon_lol:

А бе и Мојс лани беше непоразен во мечевите по групи :pos:

5 од 5 дечко, али добро и ја да ги иам овие играчи ќе имам 5 од 5...

:icon_lol:

Сеа ко за беља ќе кикснеме кај Малага. (не ме цитирајте, јас сам ќе се цитирам коа ќе заврши мечот, без разлика на резултатот.)

И јас исто мислам дека ќе ремизираме во Малага..нз оти ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom