Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Имам познаник кој тренира во младите категории на Лудогорец, ако успее да земе нешто повеќе карти, ке ви ги понудам по скоро набавна цена.
Прво ке добиjaт карти спонсори и луге од фан клубовите на Лудогорец, след тоа ке се продаваат комбинирани карти за сите мечове од ЛШ. След тоа ке бидат пуснати карти само за РМ.

10606194_698067660284683_6863476055003897291_n.jpg

Karim...

Кога гледам по колкав избор на наѓачи имаат Манчестер Сити,Јунајтед,Челзи и др ми се плачи..

svarno ovoj peres ve zaeba ova godina so transverive sea vidov ste go prodale garaj za samo 5 mil ,a po moe coekot bese vo top 3 stoperi na svetskoto , i moram da kazam deka anceloti me iznervira so izjavata deka di marija zaminal za pari pa da be coek ke si odi koga ti mu go prodolzuvas dogovorot na benzveza i mu davas dupla plata od motorot na celiot toj real koj godinava ke tera ko ford eskord so poeban motorsteler coekot ne e kriv vie trebase da si go prodolzite dogovorot a ne da mu i krpite dupkite na united kogo bogami ako ne bevte vie za opstanok ke se borese

Еден од нашите младинци, Гиљермо Варела кај вас во Б тимот на едногодишна позајмица.

don't shoot the messenger :D

Последно уредено:
Не е сигурно ама најверојатно туристичка агенција "Атлантис" од Струмица ќе продава карти за утакмицата со Лудогорец. Ќе ве информирам кога ќе се знае шо како..

Има еден одличен играч во Манчестер од средината на теренот, се презива Андерсон. Би можел да биде одлична замена за Чаби Алонсо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom